Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Comunicat de presa: Glamour Studio, un studio 100% independent

03 05 2018

COMUNICAT DE PRESA: Glamour Studio, un studio 100% independent

Glamour Studio este un studio 100% independent. Nu suntem afiliati, nu suntem franciza, nu avem nicio apartenenta sau vreo legatura cu un alt studio sau grup de studiouri.

Cu o experienta de 10 ani in industria de live entertainment, Glamour Studio a trecut testul timpului dovendind ca are deopotriva capacitatea financiara si manageriala sa ramana in piata şi, mai mult decat atat, sa faca performanta.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Rezultatele muncii noastre se vad nu doar in incasarile modelelor cu care colaboram, ci si in multiple nominalizari ale studioului la cele mai importante competitii internationale: Live Cam Awards, YNOT Awards, GFY Awards, LalExpo Awards, AW Awards. De asemenea, Glamour Studio a castigat trofeul Shining Cam Studio, la AW Awards 2017.

In cei 10 ani de existenta, am experimentat, am invatat, ne-am dezvoltat. Tot timpul pe picioarele noastre, cu fortele proprii, fara interventii, fara sustinere.

Astazi, Glamour Studio detine doua studiouri mari in Bucuresti, zeci de modele active si alte cateva sute care au colaborat cu noi de-a lungul vremii si continuam sa facem ce stim mai bine: sa facem visurile sa devina realitate. Pe cont propriu.

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!