Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cele mai cunoscute mituri legate de videochat

23 07 2017

Cele mai cunoscute mituri legate de videochatVideochatul este un domeniu foarte controversat. Prejudecatile legate de activitatea de adult streaming sunt numeroase si destul de intalnite in randul mentalitatii colective. Dar oare cate dintre acestea sunt adevarate si cate sunt false?

5 mituri despre videochat

 

  1. Videochatul este ilegal

Fals. Activitatea studiourilor de videochat se desfasoara in cadru legal, detinand aceleasi aprobari si respectand aceeasi legislatie ca orice alt tip de business. Taxele si impozitele care trebuie platite catre  institutiile statului sunt la fel ca pentru restul afacerilor, deci totul este transparent si conformitate cu normele legislative in vigoare.

  1. Videochatul iti afecteaza imaginea

Atata timp cat tu nu-ti doresti ca oamenii sa afle cu ce te ocupi, nimeni nu va stii ca lucrezi la un studio de videochat. Numele tau real si orice alte informatii personale nu vor fi facute cunoscute membrilor. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a restrictiona activitatea utilizatorilor din Romania, astfel ca poti lucra doar cu clienti din strainatate.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Programul este strict

Fals. Programul este foarte flexibil si se stabileste in functie de disponibilitatea ta. Se poate lucra in ture astfel ca poti face videochat pentru a-ti suplimenta veniturile. La Glamour Studio poti opta de asemenea pentru un program part-time de 6 ore.

  1. Nu lucrezi cu carte de munca

Fals. Jobul de model de videochat este un job ca oricare altul. Exista un contract de munca pe baza caruia activezi, dar nu este specificat nicaieri cuvantul “videochat”, in cazul in care consideri ca iti poate afecta ulterioarele oportunitati profesionale. Totodata, beneficiezi de aceleasi avantaje ca orice angajat, din orice alt domeniu – ai asigurare medicala gratuita, beneficiezi de ajutor pentru programul Prima Casa, poti primi credite bancare, leasing-uri etc.

  1. Veniturile castigate sunt foarte mari

Partial adevarat. Joburile din domeniul videochatului sunt foarte bine platite, insa nu vei avea venituri foarte mari de la inceput. Odata ce iti vei forma o clientela si te vei familiariza cu domeniul lucrurile vor deveni mult mai simple, iar veniturile vor fi pe masura.

 

Videochatul – jobul perfect pentru studente

Pentru ca este un job cu un program flexibil din care se castiga destul de bine, este potrivit mai ales pentru studente si pentru studenti. In acest mod, ei se pot intretine singuri si pot sa-si continue studiile, In plus, experienta nu este necesara deoarece modelele beneficiaza de training inainte de a lucra propriu-zis.

Daca esti in cautarea jobului de vis, te asteptam in echipa noastra! Glamour Studio este locul in care totul se desfasoara legal si discret, in studiouri cu design inedit si cu aparatura performanta!

 

 

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!