Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cele mai bune modele Glamour Studio ne insotesc la The European Summit

19 02 2016

The_European_Summit_2016_head

Pentru ca ne dorim sa excelam in ceea ce facem, sa fim mereu la curent cu noutatile din domeniu si sa dezvoltam relatii durabile cu partenerii din intreaga lume, Glamour Studio va participa la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei adult: The European Summit.

Anul acesta, intalnirea celor mai importanti reprezentanti ai divertismentului online va avea loc in Spania, in prioada 29 februarie – 3 martie si va reuni un numar impresionant de participanti: parteneri de trafic pentru hostess online, afiliati, modele si studiouri de videochat din toata lumea.

Alaturi de managementul Glamour Studio , la summit-ul din Spania se vor afla sase dintre cele mai bune modele ale noastre de videochat, modele care au dovedit ca isi doresc cu adevarat sa performeze alaturi de noi si carora le oferim in mod gratuit ocazia de participa la un eveniment de o asemenea anvergura. Astfel vor avea prilejul de a cunoaste indeaproape dimensiunea internationala a industriei adult si pe oamenii din spatele sau, oameni  care au facut si fac istorie in acest domeniu, dar si de a participa la petrecerile formidabile din fiecare seara a summit-ului.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Daca vrei tu si sa devii un model de top, vino intr-o echipa de top, care iti recunoaste valoare si care te va sustine permanent! Vino in echipa Glamour Studio!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!