Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce te impiedica sa ajungi un model de videochat glamour de top

10 09 2017

Ce te impiedica sa ajungi un model de videochat glamour de top

Ce te impiedica sa ajungi un model de videochat glamour de top

Sursa: forum-auto.com

 

Nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca daca vrei sa te angajezi drept model de videochat la Glamour Studio, promitem sa avem rabdare cu tine! Oricum, in primele luni vei trece printr-o serie de traininguri care te vor ajuta sa intelegi mai bine cum trebuie utilizata aparatura pe care o ai la dispozitie, dar si cum anume sa gestionezi discutiile cu membrii de pe site-urile noastre colaboratoare.  Si totusi, daca au trecut cateva luni bune dar veniturile tale nu sunt pe masura asteptarilor, poate ca faci anumite greseli. Vezi ce anume te impiedica sa ajungi un model de top in ale videochatului glamour:

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

 

  1. Te prezinti nearajanta in fata camerei web

In videochatul glamour, aspectul fizic al unui model este foarte important, deoarece functioneaza precum un carlig prin care ii atrage pe membrii. Pentru ca in aceasta nisa a domeniului componenta de nuditate este implicata in proportii scazute sau este absenta, accentul cazand pe conversatie, modul in care te prezinti in fata membrilor care te privesc este extrem de important. Nu intra niciodata online inainte de a-ti coafa parul si de a te machia, pentru ca astfel scazi sansele de a face bani!

  1. Nu zambesti

Barbatii care apeleaza la comunitatile de videochat o fac pentru ca isi doresc o partenera de discutie care sa fie draguta si deschisa si care sa fie (sau cel putin sa para!) interesata de anumite detalii din viata lor. De aceea, daca nu zambesti este foarte posibil sa nu atragi prea multi useri in room-ul tau. Arata-te deschisa spre conversatie si afiseaza un zambet seducator!

  1. Refuzi toate solictarile de discutii private

In videochat, chiar si in cel glamour, cei mai multi bani vin din conversatiile private. Ori, daca tu refuzi toate solicitarilor membrilor care vor sa te aiba doar pentru ei, virtual, desigur, atunci banii vor intarzia sa apara, iar tu nu vei ajunge prea curand un model de elita in domeniu.

  1. Esti timorata

Una dintre marile piedici care te tin departe de statutul de model de top in videochatul glamour este atitudinea. Mai exact, este esential ca atunci cand interactionezi cu barbatii care vor sa priveasca din fata laptopului lor si sa iti vorbeasca, sa lasi deoparte orice urma de timiditate si sa abordezi o atitudine cat mai relaxata. Timorarea nu este apanajul oamenilor de succes.

  1. Nu petreci destul timp online

O alta greseala destul de des intalnita in randul modelelor de videochat este ca nu petrec destul de mult timp online. Desi, la inceput poti incerca un program mai flexibil, part-time, este bine ca odata ce te-ai familiarizat cu domeniul sa petreci cel putin 8 ore in care sa fii activa si prezenta pe site-urile de profil.

 

Visezi sa ajungi intr-un moment in care sa iti permiti tot ceea ce iti doresti sa iti cumperi? Poate cheia este sa alegi un job de model de videochat! Vino sa iti impartasim secretele noastre!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!