Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce se intampla la categoria non-adult?

10 03 2017

Ce se intampla la categoria non-adultMajoritatea oamenilor asociaza videochat-ul cu nuditatea si erotismul, dar se inseala. Videochat-ul cuprinde categoriile: adult si non-adult. Astfel, fetele mai timide au sansa se a opta pentru cea de-a doua varianta, avand confortul unei discutii normale in online.

Pentru a da la o parte valul de mister in care este cufundata industria videochat-ului, Glamourstudio.ro iti dezvaluie ce se intampla la categoria non-adult.

Ce trebuie sa stii despre categoria non-adult?

1. Nu exista nuditate
Mai clar spus: nu esti nevoita sa te dezbraci. Esti conectata la un laptop cu camera web si microfon si tot ce trebuie sa faci este sa comunici cu clientul intr-o maniera eleganta si atragatoare. Este o categorie unde doar femeile inteligente pot rezista pentru ca e necesar sa stii cum sa mentii interesul interlocutorului prin cuvinte, gesturi, miscari, privire, fara ca macar sa dai jos de pe tine vreo piesa vestimentara.

2. Trebuie sa fii creativa
Trebuie sa te diferentiezi de celelalte fete pe care potentialul utilizator le-ar putea alege. Asadar, tinuta pe care o porti, machiajul si parul vor face prima impresie, dar pastrarea atentiei va depinde doar de cat de creativa esti. Gandeste-te la subiecte interesante de abordat, provocatoare intelectual si in acelasi timp incitante. Joaca roluri, schimba-ti accentul, dezvaluie noi laturi ale personalitatii tale ori inventeaza-le. Toate acestea te vor ajuta sa ai o conversatie placuta, iar clientul va aprecia compania ta si iti va ramane fidel.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

3. Plata depinde de tine
Daca nu esti in categoria adulti nu inseamna ca vei avea castiguri mai mici, din contra, in functie de cati clienti reusesti sa fidelizezi si cat timp petreci cu fiecare, salariul tau poate creste considerabil. Poti ajunge chiar sa castigi mai bine decat modelele din zona pentru adulti.

La Glamourstudio.ro gasesti tot sprijinul de care ai nevoie pentru a iti dsfasura activitatea in deplina discretie si confort. Apeleaza la noi si afla cum poti sa ai venituri lunare de mii de euro!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!