Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce presupune jobul de model de videochat glamour

21 08 2017

Ce presupune jobul de model de videochat glamour

Ai auzit probabil care sunt castigurile lunare medii ale fetelor care aleg sa faca videochat. Te gandesti ca salariile lor sunt atat de mari pentru ca le dezbraca in fata unor barbati pe care nu ii cunosc si carora le stimuleaza imaginatia prin tot felul de scenarii si jucarii erotice. Se poate sa ai dreptate, dar ce ai crede daca ti-am spune ca poti sa castigi la fel de bine, doar jongland cu vorbe si pastrandu-ti hainele pe tine? Asta inseamna sa fii model de videochat glamour.

Videochatul glamour este combinatia dintre cel adult si non-adult

Inainte de a defini videochatul glamour, este important de mentionat ca nu oricine poate deveni model glamour. Este nevoie de un caracter puternic si de o minte agera pentru a practic acest job. Deci, dupa cum probabil ca ti-ai dat seama, lucrurile nu stau la fel de simplu ca in situatia in care ar fi trebuit sa iti dai hainele jos si sa te unduiesti in fata camerei.

Jobul de model de videochat glamour se adreseaza fetelor inteligente, ceea ce inseamna ca sa arati bine si doar atat nu este suficient pentru a reusi in acest domeniu. Pentru a intelege mai bine ce presupune munca unui model glamour, trebuie sa cunosti diferentele acestui job fata de celelalte tipuri de videochat.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Videochatul glamour este un mix intre cel adult si non-adult, iar asta presupune ca vei ajunge sa castigi la fel de bine ca si cand ai presa jocuri erotice in fata camerei, dar fara sa faci asta de fapt. Practic, intr-un studio de videochat glamour nu vei fi fortata sa faci nimic din ce nu iti doresti, pentru ca accentul se pune in special pe elemente precum comunicarea cu membri, fara ca aceasta interactiune sa implice nuditatea.

Astfel, ca si model de videochat glamour vei petrece cele 8 ore (sau chiar mai putine, ai posibilitatea de a-ti intocmi un program flexibil, part-time) de munca incercand sa ii captivezi pe membrii site-urilor prin cuvinte, atitudine, zambet, deschidere etc. Ceea ce vei face apoi in show-ul privat este ramane la latitudinea ta.

La Glamour Studio iti oferim bani desi nu te punem sa te dezbraci!

In studioul nostru vei gasi o atmosfera foarte placuta si te vei bucura de intimitate in propria ta camera. Ceea ce vrei sa faci atunci cand esti cu un client in privat este o decizie ce tine doar de tine. Tot ce vrem de la tine este sa fii cat mai deschisa si mai feminina, iar in timpul petrecut online trebuie sa te relaxezi si sa uiti de problemele personale. Te rasplatim pentru efortul tau cu un salariu pe masura si chiar cu bonusuri si extrabeneficii daca ne demonstrezi ca esti o angajata model, dar si cu sedinte de infrumusetare si shooting-uri.

 

Videochatul glamour nu este un domeniu pentru fetele frumoase. Videochatul glamour se adreseaza fetelor frumoase si istete!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!