Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce faci cand iubitul nu e de acord cu jobul tau de model

22 08 2017

Videochat-ul este unul dintre cele mai bune job-uri existente pe piata la ora actuala din punct de vedere al castigurilor, beneficiilor si conditiilor de lucru. Si asta mai ales pentru tinerele care nu vor sa munceasca pe branci si pe salarii mizere la terase, prin pub-uri sau cluburi.

Ce te faci insa daca iubitul tau nu agreaza ideea de videochat?

Asemenea situatii sunt destul de comune, iar cauzele acestui tip de reactie sunt, de cele mai multe ori, o necunoastere a domeniului, prejudecatile, dar si o lipsa de incredere in sine si in relatie.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Inainte de orice, videochat-ul este o nisa cu totul diferita in lumea dedicata entertainment-ului adult si este foarte important sa intelegi asta, atat tu cat si partenerul tau. Videochat-ul nu presupune absolut niciun fel de contat fizic si nici nu exista vreun risc din punctul acesta de vedere.

Ca model de videochat esti la mii de kilometri distanta de interlocutorii tai, iar identitatea ta este in mod strict protejata. Modelelor le este interzis sa-si dezvaluie numele real sau datele de contact. Apoi, datele personale si imaginile sunt folosite intr-un circuit inchis si nu sunt niciodata date mai departe catre terti. Confidentialitatea este regula numarul 1 in videochat, cel putin atunci cand vorbim despre studiouri restectabile precum Glamour Studio.

Apoi, daca iubitul tau este prea nesigur pe sine pentru a accepta ideea ca tu sa lucrezi ca si model, atunci cu siguranta exista o problema, fie a lui, ca persoana, fie a relatiei voastre. Gelozia este rezultatul unei stime de sine scazute, asa incat iubitul tau ar trebui sa priveasca mai cu atentie in oglinda si sa analizeze teama nejustificata ca te-ar putea pierde ca urmare a faptului ca stai de vorba cu unii si cu altii pe net. In plus, o relatie in care nu exista incredere, intelegere si respect pentru dorintele celuilalt, nu este o relatie.

Si in fine, e bine de stiut ca exista numeroase exemple de modele de succes ale caror iubiti le sustin in ceea ce fac, iar la Glamour Studio ai ocazia sa cunosti cateva dintre ele. Multe recunosc ca nu ar fi ajuns niciodata sa se bucure de asemenea resusite si de atatia bani, fara sprijinul partenerilor. Cu alte cuvinte, exista si barbati cu mintea deschisa, care pun problema in termeni de cum sa isi ajute iubita sa aiba succes in acest domeniu, nu de cum sa o faca sa renunte.

Ca model videochat poti castiga extrem de bine, lucrand cu carte de munca in conditii de 5 stele, poti pleca in vacante nu doar la Mamaia, ci si in tari exotice, iti poti permite sesiuni nesfarsite de shopping, operatii estetice, casa sau masina.

Asa incat, inainte de a da cu piciorul la sansa de a avea banii tai, de care sa dispui dupa cum iti convine, de a-ti permite lucruri poate pana atunci interzise, ar fi bine sa te asiguri ca merita.

Afla si cum sa ii spui iubitului ca esti model videochat!

Daca te-ai hotarat sa faci o incercare, hai la o cafea sa iti povestim mai multe despre cum iti poti implini visurile!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!