Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce face din Glamour Studio locul de munca ideal pentru studente

13 09 2017

Ce face din Glamour Studio locul de munca ideal pentru studente

 

Poseta scumpa asezata pe scaunul din dreapta al masinii de ultim racnet; Incheietura mainii stangii, mana care cuprinde volanul, este la randul sau cuprinsa de ceasul cu pietre scumpe; talpa pantofilor stiletto, creatie a unui celebru designer, calca apasat pedala de acceleratie, chiar inainte de culoarea rosie a semaforului. Programarea saptamanala la cel mai bine cotat salon de infrumusetare din Bucuresti nu trebuie ratata, plus ca apoi incep cursurile, asa ca cine are timp de asteptat in trafic?

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Daca iti imaginezi acest scenariu si crezi ca este iluzioriu, mai mult ca sigur ca nu ai ales locul de munca potrivit. Tocmai aceasta este greseala ta: ca traiesti cu iluzia unei vieti mai bune fara sa incerci sa faci ceva concret pentru a o obtine.

 

Nu-i asa ca scenariul descris anterior nu este deloc apropiat de modul in care decurge viata unei studente care locuieste in Bucuresti? Sigur ca nu, doar ca n-ar fi bine sa urmezi tiparul clasic. Asa ca, daca te afli in capitala pentru a continua cursurile universitare, atunci trebuie sa te adaptezi stilului si nivelului de trai de aici. Pentru asta, e nevoie sa iti gasesti un job iar noi credem ca Glamour Studio este exact ce iti trebuie. De ce spunem asta? Din mai multe motive:

 

  1. Tinem cont de prioritatile tale

Intelegem ca studiul este important pentru tine si te sustinem intru totul. De aceea, suntem foarte flexibili in ceea ce priveste programul tau de munca, deci putem stabili un orar care sa fie convenabil si pentru noi, dar mai ales care iti permita tie sa mergi la facultate si sa te ocupi de proiectele si temele pe care le ai de pregatit. Majoritatea modelelor noastre sunt studente, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure. Suntem mai mult decat incantati sa avem in echipa noastra fete inteligente si ambitioase.

 

  1. Te ajutam sa iti indeplinesti visele

Cele mai multe dintre studentele care locuiesc in Bucuresti stau fie cu chirie, fie in caminele facultatii. Nici una si nici cealalta dintre situatii nu sunt prea fericite. Daca te-ai saturat sa imparti spatiul tau cu alte colege, atunci ia in calcul posibilitatea de a-ti achizitiona propria locuinta, sau, cel putin, de a-ti permite sa platesti chiria unei locatii care sa iti ofere tot confortul pe care il meriti. La Glamour Studio iti putem oferi sprijin finaniciar in acest sens, chiar din momentul in care ne-ai convins ca esti un model gata sa invete si sa performeze. De acelasi tip de ajutor poti beneficia si daca iti doresti sa ai propria masina. Ti-ai ales deja marca de automobil pe care ti-ar placea sa o conduci?

 

  1. Te rasplatim pentru performanta

Ne place sa gasim mereu modalitati de a stimula eficienta modelelor noastre, pe langa castigurile lunare pe care ele le au. Astfel, am introdus un sistem de bonusuri pentru cele mai bune dintre fetele din studio, bonusuri care constau in bani. In plus, organizam tot felul de concursuri cu premii diverse. Mai ales daca esti studenta, stim cat de multe cheltuieli ai, deci nici bani in plus sunt bineveniti.

 

Ti-ar placea sa te bucuri si tu de aceste avantaje? Stabileste un interviu la Glamour Studio!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!