Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce este si ce nu este videochat-ul

11 05 2016

BBD08DCC-3699-4CFD-8E58-C0F5AB8FF810

In Romania secolului XXI, exista mult prea multe prejudecati. Daca nu ne eliberam mintea de ele, nu vom putea niciodata sa descoperim lucruri noi, provocari noi si nu vom putea niciodata sa ne autodepasim si sa fim fericiti.

Multi eticheteaza, condamna, emit pareri fara macar sa aiba vreo idee despre ce vorbesc. De aceea, mi se pare necesar sa vorbim, pe sleau, despre ce este si ce nu este videochat-ul. Cred ca sunt in masura sa fac asta, sa discern intre realitate si nascociri, dupa mai bine de un an si jumatate de experienta in domeniu. Si fac asta nu din dorinta de a-mi da importanta, ci pentru ca pur si simplu m-am saturat sa aud fel de fel de idei preconcepute, fabulatii si ineptii. Si pentru ca sunt de parere ca este timpul sa schimbam cumva aceste prejudecati.

Videochatul NU este prostitutie. Este arta de a vinde. Nu trupul, ci o imagine, o poveste. E arta de a mestesugi cuvinte, de a asculta si a empatiza.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Videochat-ul NU este pentru femei usoare. Este pentru femei inteligente, care cunosc psihologia umana si stapanesc arta seductiei. Este pentru femei sigure pe ele, care stiu sa poarte o conversatie si sa o duca acolo unde vor ele, cat timp vor ele.

Videochatul NU este o cale usoara de a face bani. Este o cale de a face bani, chiar foarte multi bani, dar nu una usoara. Presupune munca, rabdare, perseverenta, seriozitate si… minte. Sa lucrezi cu zeci de tipologii umane, sa fii in stare sa te transpui, sa spui o poveste (si inca una in limba engleza), nu este la indemana oricui.

Videochatul NU este pentru femei care se bazeaza doar pe frumusetea lor. Este pentru femei care se bazeaza pe mintea si flerul lor. Un model care doar arata bine, va fermeca prin simpla prezenta, insa pentru scurta vreme si, ca atare, va castiga putin. In schimb, un model care stie sa farmece prin cuvinte, o va face pentru multa vreme si va castiga enorm.

Videochatul NU este o rusine. Este pur si simplu un job, unul cu carte de munca,  program de lucru, training, provocari, recompense si rigori. Si chiar unul cu posibilitate de avansare. Da, de la statutul de model poti avansa, alaturandu-te echipei de profesionisti din staff sau, de ce nu, din management.

Asa ca, fetelor, daca vreti sa stiti ce inseamna videochat-ul, descoperiti singure, construiti-va propria parere si vorbiti in cunostinta de cauza. Nu va lasati influentate de prejudecati si de opiniile altora. Fiti cu mintea deschisa! Informati-va, analizati, discerneti. Si, daca va doriti cu adevarat, experimentati! Veti fi surprinse. In sensul bun.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!