Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce avantaje ai cand lucrezi intr-un studio mare de videochat?

05 05 2019

 

Videochatul este o industrie in continua crestere, iar asa se explica si numarul mare de studiouri care au aparut in ultima vreme. Ofertele de angajari videochat par tentante la prima vedere, insa din pacate nu toate beneficiile promise in anunturi se si ofera in realitate. Un mod in care poti sa te feresti de angajatorii inselatori este sa alegi sa lucrezi intr-un studio mare, asa cum este si Glamour Studio. De ce? Pentru ca te expui la nenumarate riscuri atunci cand alegi studiourile ”de apartament”.

Diferente de viziune

Proprietarii de studiori de apartament, in marea lor majoritate, se concentreaza pe profitul pe care vor sa il obtina intr-un termen cat mai scurt. Consecinta este aceea ca nu mai considera necesar sa investeasca in dotarile studioului si nici in pregatirea si confortul modelelor. Desi nu ne dorim sa generalizam, este foarte posibil ca intr-un astfel de studio sa fii intampinata de o atitudine ostila, de un mediu de lucru deloc prietenos si de aparatura tehnica de calitate indoielnica. Toate acestea, datorate dorintei de imbogatire rapida a proprietarilor.

La Glamour Studio ne concentram pe confortul modelelor

Spre deosebire de studiorile ”de cartier”, viziunea pe care ne bazam la Glamour Studio are in centru confortul si bunastarea modelelor. Fetele care colaboreaza cu noi beneficiaza de conditii de lucru premium, de training de specialitate permanent, de aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand de mici atentii care sa le rasplateasca eforturile.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Legalitatea, un aspect de contestat?

In ciuda parerilor, videochatul este o activitate legala in Romania. Totusi, exista si studiori care incearca sa fenteze reglementarile legislative si incalca anumite drepturi ale modelelor. De exemplu, daca lucrezi cu un studio de apartament, cel mai probabil nu vei avea un contract de munca. Acest lucru nu este valabil, insa, si in cazul in care alegi sa lucrezi intr-un studio prefesionist de videochat. Modelele noastre lucreaza pe baza unui contract de munca, realizat inca din prima zi in care se alatura echipei noastre.

Liberul arbitru, un drept restrictionat?

Libertatea de a face alegeri in ceea ce priveste activitatea online este un alt aspect caruia trebuie sa ii acordam atentie cand comparam studiourile de apartament cu cele profesioniste. Nu sunt putine cazurile in care modelele sunt fortate de catre proprietarii studiorilor de cartier sa faca lucruri pe care ele nu si le doresc, in raport cu membri virtuali. Ceea ar trebui sa stie orice fata care intra in aceasta industrie este ca nuditatea nu este o cerinta obligatorie, ci pur si simplu o alegere a fiecarui model.

La Glamour Studio punem accent pe dorintele modelelor din echipa noastra, oferindu-le posibilitatea de a-si seta propriile limite in ceea ce priveste activitatea lor online.

Alege cu atentie studioul de videochat in care vei lucra. Noi te asteptam la sediul nostru pentru a ne cunoaste si iti stam la dispozitie cu informatiile de care ai nevoie pe chatul din site!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!