Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cauti un job? Cum alegi cea mai potrivita oferta de angajare in videochat

15 09 2017

Cauti un job Cum alegi cea mai potrivita oferta de angajare in videochat

Acum ca vacanta de vara a luat sfarsit, este timpul sa te intorci la studii in Bucuresti. Chiar daca oportunitatile intr-un oras atat de mare sunt multe, la fel sunt si cheltuielile. Desi ai tai iti ofera inca sprinjin financiar pentru chirie, cheltuielile de intretinere si de scolarizare si ceva bani de buzunar pe deasupra, stim totusi ca si tu iti doresti mai mult. Insa, din pacate, foarte multi studenti aleg sa lucreze pe timpul facultatii pe posturi mediocre, prost platite, iar viata lor sociala incearca sa isi faca loc printre cursuri si job. Ce-ai zice sa faci o alegere inteligenta?

Jobul de model de videochat- o provocare?

Desigur, jobul de model de videochat poate fi considerat o provocare intrucat este unul mai nonconformist. Dar de ce sa alegi un job banal si solicitant de operator in call center cand poti sa optezi pentru unul care sa iti aduca beneficii pe termen lung si care sa iti lase si timp pentru tine?

Exista numeroase motive pentru care sa aplici pentru un job in acest domeniu. Cu siguranta ca ai auzit de sumele foarte mari de bani pe care le castiga fetele care sunt modele in diversele studiouri, avand un program pe care si-l stabilesc in functie de preferinte. Apoi, munca unui model de videochat are beneficii asupra dezvoltarii personale, ceea ce inseamna ca vei deveni o femeie mult mai sigura pe tine, mai seducatoare si in mod cert mult mai bogata! Si toate avantajele se multiplica atunci cand ai reusit sa ajungi sa castigi sume frumoase pentru ca iti vei putea permite tot ce ti-ai dorit vreodata. In plus, videochatul iti ofera oportunitati pentru viitorul tau, deoarece cu banii castigati poti porni mai tarziu propria ta afacere.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Cum faci selectia anunturilor de angajare in videochat?

Pentru ca ti-ar prinde bine sa incepi sa faci banii tai fara sa simti ca muncesti, este cazul sa cauti oferte de angajare in videochat printre studiourile din Bucuresti.  Insa, cum faci selectia anunturilor si, implicit, a studiourilor? Urmeaza cativa pasi simpli, care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie:

  1. Anunt fals sau real?

In primul rand trebuie sa stii ca pe Internet vei gasi foarte multe anunturi de angajare false sau mascate, insa acest lucru se intampla nu doar in industria videochatului. Foarte multe joburi de model sunt disponibile sub umbrela sintagmei “operator calculator”, “asistent marketing” etc. Un astfel de anunt nu va apartine niciodata unui studio de videochat serios, asa ca cel mai bine este sa accesezi direct site-urile de videochat si sa consulti sectiunea de angajari.

  1. Studio profesional?

Dupa ce ai invatat unde anume gasesti oferte de angajare reale, trebuie sa faci o triere a studiorilor de videochat. Alege-le pe cele care ofera suficiente informatii pe site, care furnizeaza adresa la care poate fi gasit, precum si imagini cu reprezentarile camerelor de lucru.

  1. Colaborare legala?

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi sa te angajazi in cadrul unui studio de videochat este sa urmaresti daca acesta este legal sau nu. Poti face acest lucru foarte simplu, analizand criteriile de mai sus, dar mai ales solicitand detalii despre colaborare. Exclude din lista studiourile care nu angajeaza cu carte de munca si care nu iti ofera beneficiile care ti se cuvin prin statutul de angajat.

  1. Confidentialitate?

Un alt citeriu pe baza caruia sa alegi cea mai potrivita oferta pentru tine este confidentialitatea. Iti ofera studioul respectiv intimitatea de care ai nevoie? Poti sa iti dai seama de acest lucru, in primul rand, din modul in care sunt amenjate camerele, pentru ca orice model trebuie sa se bucure de spatiul sau separat atunci cand este online cu membri.

 

Esti curioasa sa vezi cum decurge un interviu pentru un job de model de videochat? Vino la Glamour Studio!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!