Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cauti cele mai profitabile oferte de angajari videochat in Bucuresti? Vezi ce surprize ti-am pregatit la Glamour Studio!

16 04 2018

Cauti cele mai profitabile oferte de angajari videochat in BucurestiNu mai e nevoie sa iti spunem ca videochatul este o alegere foarte buna daca vrei sa ai un job profitabil, cu program flexibil si nu foarte solicitant, daca alegi un studio profesional.

Desi studiourile ies in fata cu promisiuni care mai de  care mai tentante, daca esti interesata sa gasesti cele mai profitabile oferte de angajari videochat Bucuresti trebuie sa fii atenta la ceea ce alegi.

Nu toti jucatorii din aceasta industrie ofera seriozitate modelelor, de aceea e necesar sa analizezi cu atentie toate aspectele ofertelor, nu doar partea financiara.

La Glamour Studio, oferim beneficii financiare substantiale, insa nu doar atat. In plus fata de acestea, te vei bucura de vacante gratuite, premii care constau in produse de lux, finantare pentru visurile tale si multe alte avantaje pe care alte studiouri nu ti le pot oferi.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Descopera in acest articol ce surprize ti-am pregatit la Glamour Studio!

Angajari videochat: avantajele oferite de Glamour Studio

Atunci cand cauti un job in videochat, ar trebui sa iti setezi asteptari foarte mari si sa nu faci niciun fel de compromis legat de acestea. Un job trebuie sa iti asigure mult mai mult decat un venit lunar, asadar, atunci cand iti doresti sa gasesti un studio cu care sa colaborezi analizeaza foarte bine ofertele de job.

La Glamour Studio, ne-am axat foarte mult pe confortul modelelor si pe imbunatatirea experientei pe care acestea o au la locul de munca. Astfel, dincolo de veniturile foarte mari care pot fi castigate – chiar si peste 5000$ lunar! – le rasfatam si le rasplatim pe cele mai bune dintre ele (dar si pe incepatoare!) cu premii si bonusuri pe masura eforturilor depuse.

Asadar, daca te vei alatura echipei noastre, vei putea beneficia, inca din primele luni de munca, de finanatare pentru orice vis pe care il ai si pe care nu ai avut pana acum posibilitatea sa ti-l indeplinesti.

Cu ajutorul nostru, vei putea sa ai propria ta casa, o masina de ultima generatie sau iti vei putea imbunatati aspectul fizic prin interventii estetice pentru care iti oferim sprijin. Treaba ta este sa ai curajul sa visezi si sa fii determinata si serioasa, iar beneficiile nu se vor opri aici.

Am facut un obicei din a ne rasplati, lunar, modelele de top cu fel si fel de surprize. Prin urmare, daca ne dovedesti ca esti printre cele mai bune modele online din studioul nostru, poti castiga accesorii de la branduri de lux, cum ar fi Valentino, Gucci, Versace, Michael Kors si multe altele.

De asemenea, punem la bataie in fiecare luna citybreak-uri in cele mai cool destinatii. Astfel, vei putea calatori peste tot, avand asigurate cazarea si transportul!

Alte motive sa alegi un job in videochat la Glamour Studio

Asa cum spuneam, la Glamour oferim modelelor mult mai multe motive sa ramana in echipa noastra. Dincolo de faptul ca nu uitam niciodata de ziua de salariu si de faptul ca fetele noastre primesc bonusuri acordate in functie de performanta, noi ne diferentiem de alte studiouri de videochat pentru ca ne comportaman intotdeauna ca si cand am fi o mare familie.

La ce ne referim?

Ei bine, alaturi de noi vei petrece cele mai frumoase aniversari, vei participa la cele mai in voga evenimente din domeniu si vei primi mereu o mana de ajutor atunci cand vei avea nevoie.

In plus, iesim impreuna la film, la masa si niciodata nu te vom face sa te simti ca si cand ai avea un job!

Noi am gasit secretul perfect pentru a imbina lucrul si relaxarea, iar acest lucru il vei observa imediat ce pasesti in studioul nostru. Am creat pentru modele spatii speciale de relaxare, spa, masaj si infrumusetare – totul pentru a le asigura confort si pentru a le stimula performantele!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!