Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cati bani faci din videochat – cat e mit si cat e adevar

02 02 2018

 

 

Oricat de mult am vrea sa credem ca banii nu aduc fericirea, ei contribuie in mare parte la crearea acesteia. Ca ne place sau nu, banii deschid usi si ofera foarte multe oportunitati.       Videochatul este unul dintre cele mai banoase domenii, iar studiourile care scot la bataie angajari videochat Bucuresti sunt parca tot mai multe. Majoritatea dintre ele promit insa marea cu sarea, iar modelele care vor sa lucreze in domeniu isi pierd increderea in angajatori.

Cati bani faci, de fapt, din videochat, cat este mit si cat adevar, iti spunem iti acest articol!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Cati bani faci din videochat - cat e mit si cat e adevar

 

Ce comision are modelul din incasarile pe care le face?

Unul dintre cele mai importante adevaruri pe care trebuie sa le stii, legat de acest subiect, este ca atunci cand colaborezi cu un studio de videochat, o parte din incasari iti revin tie, iar cealalta parte ramane studioului. Acesta este si unul dintre motivele pentru care sunt si fete care aleg sa faca videochat de acasa, chiar daca acest lucru nu este indicat, tocmai din motivele pe care ti le-am spus aici. Astfel, pe loanga salariul fix care iti revine integral tie, restl de bani se imparte in doua cote. Majoritatea studiourilor aplica politica 50-50, deci isi revendica jumatate din incasarile fetelor.

Pe de alta parte, la Glamour Studio iti oferim tie partea cea mai mare a veniturilor pe care le obtii, pentru ca, in fond, este munca ta. In concluzie, daca te alaturi echipei noastre vei primi 70% comision din castiguri.

Cat castiga un model incepator?

Videochatul este, contrar parerilor, un domeniu in care ai oportunitatea de a creste din punct de vedere profesional. Exact ca si intr-o companie, pe masura ce acumulezi experienta iti vei rotunji si veniturile. La inceput, mai exact in primele luni, incasarile nu vor fi fabuloase; primele luni reprezinta mai mult o perioada de acomodare cu studioul, cu aparatura si cu ceea ce ai de facut.

De regula, studiourile ofera modelelor, in primele luni de la angajare, posibilitatea de a opta fie pentru un salariu fix, pe care fetele il primesc indiferent de incasarile pe care le fac, fie pot alege sa ramana cu un comision din suma de bani pe care au reusit sa o obtina. Si la Glamour Studio iti lasam libertatea de a alege cum anume vrei sa te recompensam la inceput de drum!

Cat poate castiga un model de top?

Asa cum spuneam, pe masura ce vei acumula experienta, iti vei creste si incasarile deoarece vei fi mai relaxata, mai sigura pe tine si cu siguranta mult mai determinata sa ajungi cu un pas mai aproape de imbogatire. Inca din primul an ca model de videochat poti castiga sume la care doar visai inainte. Un model de videochat de top poate incasa lunar de peste 10 ori mai mult decat salariul brut minim pe economie.

Cele mai perseverente modele ale echipei Glamour Studio obtin venituri lunare de peste 5000 $, iar tu poti deveni unul dintre modelele noastre de top!

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!