Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cat de mult conteaza avatarul modelului in atragerea membrilor

17 01 2018

Cat de mult conteaza avatarul modelului in atragerea membrilor

In videochatul glamour se mizeaza foarte mult pe modul in care se prezinta modelele in fata membrilor. Pentru ca interactiunea se petrece doar virtual, pozele fetelor joaca un rol important in atragerea cat mai multor barbati care vor sa discute cu ele, asa ca avatarul ar trebui sa fie o preocupare pentru orice fata care alege sa faca videochat. Avatarul este, de fapt, acea fotografie a modelului care ajuta la identificarea sa pe site-urile de videochat, practic, cartea ei de vizita.

3, 2, 1..joaca-te cu parul!

Probabil crezi ca este usor sa faci o fotografie pe care sa o folosesti drept poza de profil pentru site-urile pe care activeaza modelele de videochat glamour. Aceasta este si parerea fetelor care aleg sa practice acest job pe cont propriu, de acasa, considerand ca o colaborare cu un studio le va minimiza castigurile. Adevarul este exact opusul, deoarece un studio investeste in sedinte foto profesionale, in outfituri, dar si in traininguri pentru a-si ajuta modelele sa invete cum anume sa pozeze(si sa se poarte) pentru a capta privirile membrilor. In schimb, atunci cand faci videochat de acasa nu ai echipamente profesionale pentru a putea face o sedinta foto ca la carte. Shooting-ul de tip boudoir pe care ar trebui sa ti-l ofere orice studio de videochat la care lucrezi este astfel realizat incat sa iti scoata in evidenta trasaturile, sa iti maximizeze farmecul si, totodata, reprezinta un bun exercitiu pentru ca tu sa fii mai sigura pe tine.

Ce ar trebui sa faci in cadrul unei astfel de sedinte foto? In primul rand, fii tu. Cele mai multe dintre modele fac greseala de a alege un make-up mult prea strident care nu face decat sa estompeze frumusetea naturala in loc sa o accentueze, fie opteaza pentru un outfit care depaseste limita dintre sexy si vulgar. Asadar, relaxeaza-te si pastreaza-ti stilul si cand vine vorba de machiaj, de tinuta sau de modul in care pozezi. Pe toata durata sedintei, fotograful iti va da oricum indicatii despre ceea ce ar trebui sa faci, insa este esential sa fii cat mai naturala si mai degajata. Ai voie chiar si sa trisezi si sa asculti melodii care emana senzualitate, tocmai pentru a scoate la suprafata latura ta feminina si sexy. Esti gata? 3, 2, 1..joaca-te cu parul!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

O imagine face cat o mie de cuvinte: Glamour Studio ofera trafic garantat pe site-urile de videochat

 

O imagine face cat o mie de cuvinte…cu atat mai mult in videochatul glamour! Acesta este un alt motiv pentru care avatarul este atat de important pentru promovarea fiecarui model. De fapt, in industria videochatului glamour are loc o competitie intre modele: cine reuseste sa capteze atentia cat mai multor membri va avea si beneficii pe masura! Vizibilitatea pe site-urile de nisa este deci un factor cheie pentru a reusi sa ajungi in top in acest job, iar Glamour Studio te propulseaza spre succes. Oferim angajatelor noastre trafic platit pe site-urile de videochat, tocmai pentru ca munca lor sa fie mai usoara.

Cu atat de multe beneficii si premii pe care le-am pregatit pentru tine, inca mai stai pe ganduri? Alatura-te marii familii Glamour Studio!

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!