Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cat castiga un model videochat la Glamour Studio

29 08 2017

Multa lume se intreaba daca sumele vehiculate in legatura cu castigurile unui model la Glamour Studio sunt chiar reale. Doza de scepticism este oarecum normala. Exista o tendinta sa nu credem tot ce spun reclamele sau gura lumii.

Intr-o tara ca Romania, unde salariul mediu este undeva la 600 dolari, sa poti castiga, intr-o luna, de 8 ori mai mult pare de domeniul fantasticului. Cu atat mai mult cu cat nu trebuie sa ai stres si resposabilitati importante, ca cei cu functii importante din marile companii, si nici sa muncesti atat de mult incat sa nu mai ai timp ori energie sa te si bucuri de castigurile tale.

5000 dolari pe luna. Si chiar peste

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Da, 5000 dolari/ luna este o suma mare, pentru Romania si chiar pentru o tara occidentala. Dar, mai mult decat atat, este o suma posibil de atins – si chiar de depasit – intr-un studio videochat precum Glamour Studio.

Pe bune? Da, pe bune. Iar daca te intrebi cum asa, afla ca secretul sta in ambitie, ambitia ta nu in perfectiunea formelor tale. Pentru ca poti face 5000 de dolari pe luna cand iti doresti cu tot dinadinsul sa te autodepasesti, sa fii nu buna, ci grozava. Iar la studio videochat Glamour Studio ai toate conditiile sa fii grozava, sa stralucesti si sa faci banii acestia. Pe bune. Cat de repede insa, depinde doar de tine.

Si nu te teme daca esti la inceput! Te sustinem inca din prima luna de angajare cu un comision de 80% din incasari + salariu garantat. Chiar daca nu ai experienta, chiar daca nu stii nimic despre videochat, chiar daca esti putin neincrezatoare.

Iar drept cadou de bun venit in echipa Glamour Studio, ai parte de un bonus la angajare de 200$ + 500$ bonus de recomandare.

Pachet amplu de beneficii. Ca in multinationale

Nu suntem deloc zgarciti. Nici in ceea ce priveste castigurile, comisioanele si bonusurile, nici in ceea ce priveste restul beneficiilor pentru modelele Glamour Studio.

Alaturi de un mediu de lucru fabulos, cu spatii mari si glamorous in adevaratul sens al cuvantului, in calitate de model videochat la Glamour Studio beneficiezi in mod gratuit de servicii de infrumusetare: solar, masaj, SPA, make-up, hairstyle si manichiura, sala de fitness si antrenor personal.

Si pentru ca sanatatea ta este insa la fel de importanta pentru noi precum imaginea ta, ai inclus in contractul de angajare un abonament medical la cea mai buna clinica privata din Bucuresti.

Apoi, ca model videochat ai posibilitatea accesarii programului de finantare al Glamour Studio care te va ajuta sa-ti implinesti cele mai indraznete visuri: o masina, o casa sau, de ce nu, o operatie estetica.

Si mai pune pe lista sedinte foto profesioniste bilunare, trafic garantat 100% de studio, training permanent si dedicat.

Ai nevoie de dovezi? Vino sa le vezi cu ochii tai! La noi, la studio.

|Descopera si alte motive pentru care merita sa alegi Glamour Studio|

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!