Dreams come true

Cat am castigat in prima luna ca model videochat

womanwithmoney

Se spune ca prima zi nu o uiti niciodata. Cam asa e. Nici eu nu pot uita prima zi de salariu la Glamour Studio. Pentru ca mai lucrasem ca ospatarita intr-un pub, nu era chiar prima zi de salariu din viata mea, dar cu siguranta era prima zi cand primeam pentru munca mea o suma asa de mare de bani, mai mare decat cele mai indraznete asteptari ale mele.

Recunosc, imi facusem ceva griji legate de plata. Nu stiam in ce masura chiar voi primi banii pe care ii vedeam adunati pe contul meu. Mi se parea aproape ireal sa mi-i dea pe toti odata. Dupa doua saptamani de munca ca model videochat, reusisem sa castig 800 dolari, iar pana la finalul lunii am mai adunat inca 950, adica, in total 1750 dolari. Si asta in conditiile in care, in paralel, imi vedeam si de facultate. Suma era „wow”, dar si mai „wow” a fost momentul in care i-am primit pe toti, pana la ultimul cent.

Pentru mine, ziua aceea, a fost cu adevarat memorabila. Dupa ce am plecat de la studio, mi-am facut un cadou pe care mi-l doream de mult, mi-am cumparat o poseta frumoasa si un parfum scump si mi-am facut planuri de mutare intr-o chirie noua.

Da, sa lucrezi ca model videochat la Glamour Studio chiar merita. Si m-am convins de chestia asta si mai tarziu. Iar daca m-ati intreba de ce cred ca merita, am sa va raspund simplu si punctual:

 • castigi intre 1000 si 3000 dolari chiar din prima luna, lucrand nu mai mult de 8 ore/zi si mereu cu zambetul pe buze;
 • ai 100 dolari bonus la angajare si nenumarate premii pentru a-ti rasplati munca si fidelitatea;
 • primesti toti banii la timp, fara nicio zi intarziere;
 • nu iti trebuie experienta, pentru ca ai parte de training permanent si profesionist, iar echipa de aici este mereu gata sa te ajute;
 • lucrezi absolut la videochat legal si elegant, chiar in centrul capitalei;
 • beneficiezi de programe interne prin care iti poti cumpara o masina sau o casa;
 • esti rasfatata cu sesiuni gratuite de makeup,  hairstyle si sedinte foto profesioniste;
 • iti este asigurata confidentialitatea datelor si imaginii tale;
 • lucrezi fara stres si nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei;
 • poti renunta oricand, insa cu siguranta n-ai sa mai vrei sa faci asta.
 • angajare in studioul de videochat

Dar stiti ce? Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Cel mai bine este sa descoperiti singure daca am dreptate sau nu, iar pentru asta este suficient sa dati un telefon si apoi sa mergeti sa ii cunoasteti pe cei de la Glamour Studio. Nu va temeti insa, asa-zisul interviu e mai mult o discutie amicala la care se serveste cea mai buna cafea pe care ati baut-o vreodata, acompaniata de cel mai cald zambet .

 

Glamour Studio

Videochat Glamour Studio - Suntem diferiti de restul companiilor prin faptul ca nu avem acea viziune ingusta, orientata numai catre bani, pe care o au multe dintre firmele concurente.

facebook widget

Contact

Vitan - Unirii - Izvor
TEL: 0764.00.80.90
TEL: 0753.88.99.00
office@glamourstudio.ro
Website: www.glamourstudio.ro
Email: job@glamourstudio.ro