Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cat am castigat in prima luna ca model videochat

31 03 2016

womanwithmoney

Se spune ca prima zi nu o uiti niciodata. Cam asa e. Nici eu nu pot uita prima zi de salariu la Glamour Studio. Pentru ca mai lucrasem ca ospatarita intr-un pub, nu era chiar prima zi de salariu din viata mea, dar cu siguranta era prima zi cand primeam pentru munca mea o suma asa de mare de bani, mai mare decat cele mai indraznete asteptari ale mele.

Recunosc, imi facusem ceva griji legate de plata. Nu stiam in ce masura chiar voi primi banii pe care ii vedeam adunati pe contul meu. Mi se parea aproape ireal sa mi-i dea pe toti odata. Dupa doua saptamani de munca ca model videochat, reusisem sa castig 800 dolari, iar pana la finalul lunii am mai adunat inca 950, adica, in total 1750 dolari. Si asta in conditiile in care, in paralel, imi vedeam si de facultate. Suma era „wow”, dar si mai „wow” a fost momentul in care i-am primit pe toti, pana la ultimul cent.

Pentru mine, ziua aceea, a fost cu adevarat memorabila. Dupa ce am plecat de la studio, mi-am facut un cadou pe care mi-l doream de mult, mi-am cumparat o poseta frumoasa si un parfum scump si mi-am facut planuri de mutare intr-o chirie noua.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Da, sa lucrezi ca model videochat la Glamour Studio chiar merita. Si m-am convins de chestia asta si mai tarziu. Iar daca m-ati intreba de ce cred ca merita, am sa va raspund simplu si punctual:

Dar stiti ce? Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Cel mai bine este sa descoperiti singure daca am dreptate sau nu, iar pentru asta este suficient sa dati un telefon si apoi sa mergeti sa ii cunoasteti pe cei de la Glamour Studio. Nu va temeti insa, asa-zisul interviu e mai mult o discutie amicala la care se serveste cea mai buna cafea pe care ati baut-o vreodata, acompaniata de cel mai cald zambet [udesign_icon_font name=”fa fa-smile-o”].

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!