Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cat am castigat cel mai mult din videochat

27 07 2016

bani videochat

Circula un mit cum ca din videochat se fac bani multi si usor. Ei, imi pare rau sa va dezamagesc, dar partea cu „usor” e departe de adevar. Bani multi insa chiar se fac, dar trebuie sa muncesti, sa inveti, sa te implici, sa perseverezi. E un proces care dureaza. Banii nu-ti curg in cont daca te grabesti sa dai din haine jos, ci daca ai rabdare sa cunosti persoana cu care interactionezi online, sa ii descoperi pasiunile, visele, angoasele, sa o „dezbraci” de aparente si sa-i oferi enterteinment de calitate. Asa se va intoarce mereu si mereu la tine. Dar asta cere timp, rabdare si… training. Da, exact, training. Este extrem de important sa ai in spate o echipa care sa te sustina, sa-ti ofere sfaturi si suport oricand ai nevoie. Din fericire, la Glamour Studio am parte de traineri profesionisti, de aceea am si reusit sa castig extrem de bine.

Ce inseamna insa „extrem de bine” in videochat? Bani de o masina. Intr-o luna. Mda, nu e SF, e pe bune. Dar asta in conditiile in care, cum am spus, faci mai mult decat sa muncesti, te dedici, esti inventiva si cauti mereu sa inveti, sa descoperi, sa-ti apropii interlocutorul, sa devii prietena si chiar confidenta lui. Sunt multi cei care cauta o ureche si un suflet care sa ii asculte si sa-i inteleaga, mai degraba decat un show erotic. Cel putin cand vorbim despre videochatul nonadult, glamour, tipic pentru Glamour Studio.

Nu va pot explica ce satisfactie am avut in luna in care am atins suma asta, suma pe care doar unele dintre modele o castiga dupa un an sau mai multi de videochat.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Daca vrei, poti fi foarte buna si poti, intr-adevar, sa faci foarte multi bani. Si asta fara sa muncesti zeci de ore peste program, dar dedicandu-te. Trebuie mai intai sa vrei. Si apoi sa incerci. Eu sunt dovada vie :).

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!