Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

#CastigaGlamour! Cele mai tari branduri, cele mai glamorous premii

16 10 2017

#CastigaGlamour! Cele mai tari branduri, cele mai glamorous premii

Am dat startul unei avalanse de concursuri cu premii glamorous! In fiecare luna, marile branduri vin la Glamour Studio. Valentino, Michael Kors, Gucci, Trussardi, Armani sunt marci celebre si sofisticate cu care iti rasplatim entuziasmul, daruirea si performanta in cadrul studioului.

Ca unul dintre cele mai mari si exclusiviste studiouri de videochat, castigator al trofeului Shining Live Cam Studio la AW Awards, ne dorim mereu ca modelele noastre sa fie rasfatate nu doar cu bonusuri si castiguri lunare substantiale, ci si cu zeci de premii glamorous, cum glamorous suntem si noi.

Ce poti castiga?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Cine poate castiga?

Orice model Glamour Studio. Nu conteaza ca te-ai angajat de 1 luna sau de 1 an, ca ai sau nu ai experienta, sansele tale de a castiga unul dintre premiile lunare sunt egale. Important este sa fii model Glamour Studio si sa te inscrii regulat in concurs.

Cum se poate castiga?

Dedicarea este cuvantul cheie. Demonstreaza ca esti serioasa, implicata si perseverenta, respecta programul de lucru, orele de logare, fii performanta si noi te rasplatim cu cele mai glamorous premii.

O multime de modele proaspat angajate au castigat deja la concursurile noastre anterioare si sunt mandre posesoare ale unor genti Valentino, ceasuri Michael Kors, tinute ale unor mari case de moda ori s-au relaxat intr-un city break de poveste. Poti si tu! Contacteaza-ne si afla cand incepe urmatorul concurs cu premii glamorous la Glamour Studio: ☎️ 0764 00 80 90 📧 office@glamourstudio.ro!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!