Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Care sunt calitatile esentiale ale unui model de videochat?

10 03 2017

Care sunt calitatile esentiale ale unui model de videochat

Modelele de videochat se confrunta adesea cu diverse prejudecati tocmai pentru ca este o industrie aflata inca in dezvoltare, despre care se cunoaste prea putin. O informare corecta ar arata ca videochat-ul nu inseamna doar erotism, ci si o capacitate foarte buna de comunicare.

De asemenea, se crede ca modelele de videochat sunt femei slabe din punct de vedere al caracterului si ca nu sunt competente pentru alte domenii. Din contra, modelele de la Glamourstudio au demonstrat ca au incredere in ele, ca sunt puternice si nu le e teama de ceea ce spun ceilalti despre ele. Acestea sunt femei inteligente care au abilitati de socializare native sau dobandite.

Asadar, afla ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a te angaja la Glamour Studio din acest articol.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Care sunt calitatile pe care un model de videochat trebuie sa le aiba?

1. Abilitati de comunicare
Este un criteriu de care toate studio-urile de videochat tin cont si, in acelasi timp, un aspect ce poate fi exersat si dezvoltat doar prin practica. Zi de zi intalnesti oameni diversi cu care trebuie sa stii cum sa comunici potrivit. Uneori trebuie sa gestionezi inteligent o anumita situatie, sa fii ferma pe pozitie si totodata placuta, in fond e vorba despre timpul si castigul tau.

2. Cunoasterea unei limbi straine
Cea mai vorbita si cautata limba este engleza. Membrii tai, care vor dori sa te cunoasca, vor fi din alte tari si de pe alte continente, iar tu va trebui sa te intelegi cu acestia. Iar pentru dezvoltarea unei baze de clienti fideli, va fi mai mult decat necesar sa mentii o comunicare eficienta.

3. Abilitati psihologice
E important sa stii sa asculti si sa intelegi. Multi barbati care apeleaza la serviciile de videochat sunt acolo pentru ca se simt singuri si au nevoie de cineva care sa ii asculte fara sa ii judece. Astfel, un model de videochat trebuie sa poata dovedi capacitatea de a fi empatic si de a sustine persoana cu care comunica.

4. Amuzament
Un aspect rar intalnit, dar foarte mult apreciat este amuzamentul. Capacitatea unei femei de a face o gluma sau de a detensiona o situatie intr-o maniera comica este foarte incantatoare.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!