Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Calitatile unui model de videochat

10 03 2017

Calitatile unui model de videochatIn ciuda asteptarilor, frumusetea fizica nu este atat de importanta in videochat. Intr-o proportie mult mai mare constau alte calitati ale modelului, pe care fie le are, fie le dobandeste o data cu acumuleaza experienta. Singura conditie obligatorie pentru a fi model de videochat, este doar sa-ti doresti acest lucru!

Ce caracteristici are un model de videochat de succes?

Desi aspectul fizic este un factor cheie de atragere a clientilor, nu este obligatoriu ca modelele de videochat sa aiba masuri de fotomodel si un chip perfect. Frumusetea este relativa si exista in fiecare femeie si, in plus, gusturile nu se discuta, astfel ca oricine are sanse egale de reusita.

 

Ce deosebeste, insa, un model de videochat obisnuit de unul de succes?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Ambitia si determinarea – dorinta de a performa este un criteriu necesar pentru a atinge o cota maxima de reusita in acest domeniu. Este bine ca un model de videochat, mai ales atunci cand se afla la inceput si nu are cunostiintele necesare, sa asculte indicatiile si sfaturile primite de la traineri. De asemenea, respectarea orelor de lucru stabilite de comun acord este esentiala pentru dezvoltarea profesionala a modelului- cu cat mai mult exercitiu de lucru, cu atat gradul de famializare cu domeniul creste.
  2. Relaxarea si dezinvoltura – chiar daca nu esti o persoana foarte dezinvolta din fire, cu timpul vei uita de timiditate. In interactiunea cu vizitatorii site-urilor de profil trebuie sa fii cat mai relaxata si cat mai sociabila. Fiind in primul rand un mod de a socializa, in activitatea pe care o deprinzi in fata camerei este esential sa pastrezi o postura si un limbaj relaxat. Comportandu-te astfel, ii vei determina si pe cei care te vad si sa fie la fel, fapt care ii transforma in potentiali clienti pentru tine.
  3. Abilitatile de comunicare si de seductie – seductia este ingredientul principal cand vine vorba de a face cariera in videochat. Felul in care te joci cu camera, gesturile delicate si feminine, un look tot timpul pus la punct si intensitatea privirii sunt cateva dintre liniile pe care trebuie sa le urmezi spre a stapani aceasta arta. Orice femeie poate fi cuceritoare, cu un minim de efort!

Experienta nu este necesara in videochat

De cate ori nu ai fost pusa in situatia de a nu fii acceptata pentru un job, pe motiv ca nu ai experienta necesara? In videochat nu vei intampina aceasta piedica. Majoritatea studiourilor de videochat nu solicita experienta fetelor care vor sa se angajeze ca si modele. Asa se intampla si in cadrul Glamour Studio si, mai mult decat atat, beneficiezi de training gratuit, dupa semnarea contractului. Specialistii nostri, la fel ca si modele care colaboreaza cu noi de mai mult timp, sunt gata sa te ajute si sa-ti impartaseasca din experienta lor. Te vom indruma pana ce vei reusi sa iti formezi proprii clientii, dar si o atitudine degajata si seducatoare. Iata si un mic sfat pentru modelul ideal de videochat!

 

Iti plac provocarile? Te asteptam in echipa Glamour Studio.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!