Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Beneficii Financiare

Ca in orice alt domeniu, cel mai bine castiga cel care se implica cel mai mult. Fireste ca pornim de la un salariu de baza sau comisioane din ce in ce mai mari, comune pentru fetele care fac videochat. De aici mai departe, depinde numai de tine.

Glamour StudioVizitatorii care intra platesc un pret pe minut, atata timp cat stau cu tine in conversatie. Cu cat esti mai draguta, mai sociabila, cu cat vei sti sa prelungesti conversatia mai mult si sa stimulezi imaginatia interlocutorului, cu atat el va plati mai mult, iar tu, la randul tau, vei fi platita mai bine. Poate la o singura persoana nu pare mult, dar daca vei avea in jur de 20 de interlocutori pe zi, suma creste considerabil.

Mai mult decat atat, din cand in cand avem si concursuri in cadrul firmei cu premii materiale. Plus de asta, angajatii cei mai silitori primesc bonusuri regulate, astfel incat in unele poti ajunge sa castigi pana la 5.000 – 6.000 de dolari!

Sa nu uitam insa ca pe langa salariul pe care il primesti, noi te putem ajuta sa iti faci un credit financiar, sau poti successlua un imprumut chiar in cadrul companiei noastre. In cateva luni de angajare la noi iti poti achizitiona o masina in leasing, iar dupa foarte putin timp iti poti chiar cumpara o casa noua! Si toata astea lucrand intr-un mediu confortabil si modern. Aproape incredibil!

Toate aceste beneficii sunt trecute in cartea de munca si deci, sunt perfect legale, iar taxele si impozitele sunt platite la zi. Nu trebuie sa iti faci griji pentru niciun aspect legal, ne ocupam noi de tot ce este nevoie!

#HailaRoma: Castiga super premii la concursul primaverii!

7 motive sa invidiezi modelele Glamour Studio

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!