Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Avantajele videochatului practicat in studio: care sunt beneficiile de care se bucura modelele

15 08 2017

Avantajele videochatului practicat in studio: care sunt beneficiile de care se bucura modelele Joburile din domeniul videochatului sunt din ce in ce mai cautate in ultimul timp datorita castigurilor mari si a programului flexibil. In cele mai multe cazuri. tinerele sunt cele care aleg sa lucreze ca modele de videochat, unul dintre beneficiile care le determina sa aleaga o slujba in acest domeniu fiind posibilitatea de a se intretine fara a intrerupe studiile.

Munca in studio de videochat sau videochat de acasa?

 

Unele studiouri de videochat le permit modelelor cu care colaboreaza sa lucreze de acasa, atat timp cat se incadreaza in numarul de ore de lucru cerute. Desi la prima vedere acest aspect poate parea favorabil, deoarece nu presupune deplasarea la locatia in care se afla studioul, are o serie de dezavantaje. Exista, asadar, mult mai multe avantaje in cazul videochatului in studio. Iata care sunt acestea:

  1. Dotari logistice performante

Studiorile de videochat dispun de aparatura tehnica performanta. Videochatul presupune, in primul rand, folosirea unui calculator si a unei camere web performante. Totusi, anumite dispozitive, cum ar fi luminile si echipamentele de sunet, faciliteaza interactiunea cu vizitatorii, formand o atmosfera aparte. Echipamentele tehnice folosite in videochat sunt extrem de importante – de ele depinde calitatea comunicarii cu clientul, care poate influenta veniturile asteptate.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Intimitate si confidentialitate

Un mare avantaj pe care ti-l ofera desfasurarea activitatii intr-un studio de videochat in defavoarea lucrului de acasa este acela ca, de cele mai multe ori, nu dispui de spatiu destinat acestei activitati in propria locuinta, deoarece cadrul pentru desfasurarea activitatii de videochat necesita un decor mai special. Pe langa asta, este foarte posibil ca acasa sa nu te bucuri de intimitate pentru a face videochat. Tinerii care locuiesc cu parintii sunt dezavantajati din acest punct de vedere, asa ca cea mai buna alegere este lucrul in studio. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta  discretiei, activitatea ta fiind complet confidentiala.

  1. Consiliere tehnica si teoretica

Orice persoana noua in industrie are nevoie de indrumare si de consiliere pentru a intelege domeniul. Intr-un studio de videochat exista traineri a caror sarcina este sa te ajute cu orice problema intampini in timpul programului de lucru si sa-ti raspunda la intrebarile pe care le ai legat de ceea ce trebuie sa faci. Totodata, aici vei avea parte si de suport tehnic, in cazul in care aparatura pe care o utilizezi nu functioneaza corespunzator.

  1. Oportunitati de dezvoltare

Prin intermediul unui studio de videochat este mult mai usor sa-ti formezi o anumita clientela si asta pentru ca ai acces la crearea de profile cat mai complexe si mai numeroase. Astfel, iti vei creste rapid veniturile.

Beneficii de care te bucuri la Glamour Studio

 

In primul rand, trebuie sa stii ca studioul nostru este foarte usor de gasit, fiind amplasat central, aproape de Piata Unirii, asa ca nu va fi dificil sa ajungi la noi.

In al doilea rand, vei avea un loc al tau in care sa iti desfasori activitatea fara sa fii deranjata. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a-ti alege camera preferata dintre cele pe care le avem la sediul nostru.

Nu in ultimul rand, iti punem la dispozitie echipamente de calitate si foarte performante care sa-ti usureze si sa-ti eficientizeze munca.

La Glamour Studio te bucuri de toate aceste avantaje, dar si de multe altele!

Daca vrei sa le afli, contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!