Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Avantajele colaborarii cu un trainer de videochat

29 10 2016

Training modele videochat

 

Videochat-ul este o activitate usoara, pe care o poate face oricine, nu-i asa? Ei bine, nu chiar oricine! Pentru rezultate maxime, este nevoie de o echipa de profesionisti pentru promovare online, pentru utilizarea echipamentelor tehnice la potential maximum si pentru training videochat, acesta din urma avand o importanta aparte pentru modelele de chat online.

Echipa noastra se mareste continuu cu modele de videochat, pentru ca job-ul, in sine, nu este dificil. Trainingul pentru videochat este, insa, foarte important pentru ca modelele de chat online sa aiba incredere in sine, sa stie cum sa gestioneze diferite situatii si, mai ales, sa stie cum sa isi puna in valoare orice calitate.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Avantajele colaborarii cu un trainer de videochat

Angajam atat modele cu experienta in videochat, cat si fete pentru videochat care nu au mai avut un astfel de job. Cerintele pentru a face parte din echipa noastra sunt minime: cunostinte de limba engleza, aspect placut, spirit dinamic si sociabil. De restul… ne ocupam noi!

Aici intervine rolul unui trainer de videochat, avantajele fiind foarte vizibile:

Ce face un trainer de videochat?

Atributiile unui trainer de videochat difera in functie de subiectului fiecarui training in parte, insa, in general, intre activitatile intreprinse de antrenorul pentru video chat se numara:

In plus, toate modele angajate la noi beneficiaza de serviciile unor make-up artisti si hairstilisti pentru ca aspectul lor in timpul sesiunilor de videochat sa fie ireprosabil si sa le creasca increderea in sine.

 

Te asteptam in echipa noastra – facem angajari pentru videochat in Bucuresti! Contacteaza-ne, indiferent din ce oras vii, iar noi vom gasi varianta cea mai buna de colaborare!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!