Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

A fi sau a nu fi model videochat?

13 12 2016

model-videochat

A fi sau a nu fi model videochat?

Asta e intrebarea. Intrebarea de pe buzele  multor tinere, atrase de posibilitatea unor castiguri frumoase, intr-un timp relativ scurt, dar carora prejudecatile legate de job le dau dileme si batai de cap.

Cand esti studenta sau la inceput de drum, cand chiria si intretinerea iti inghit aproape pe de-a intregul castigurile, intrebarea potrivita ar fi, de fapt, daca merita sau nu sa lucrezi pe un salariu de 2 lei, intr-un pub sau la supermarket, daca pentru tine conteaza mai degraba o parere distorsionata a celor din jur legata de o anume activitate sau sa duci o viata lipsita de griji financiare.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Deci, de ce sa fii model videochat?

Ca sa castigi de 5 ori mai bine

Nu e vreun secret. Cele mai multe fete aleg calea aceasta din considerente financiare. Orice s-ar spune, videochat-ul la Glamur Studio iti ofera posibilitatea de a castiga de cel putin 5 ori mai bine decat la orice alt job de piata muncii. De ce ai vrea sa lucrezi intr-un local pe 900 lei si sa speri de fiecare data la bacsisuri mai bune care sa-ti mai rotunjeasca veniturile? Modelele Glamour Studio, castiga lejer 4000 lei/luna, iar cele ambitioase si perseverente ajung chiar la dublul acestei sume.

Ca sa-ti implinesti visurile

De peste 8 ani de zile, Glamour Studio implineste visurile modelelor sale. Casa, masina, operatii estetice sau vacante exotice sunt nu doar dezirabile, ci realizabile. Prin programele interne de finantare iti materializam dorintele si iti aducem zambetul pe buze. Viata e prea scurta ca sa astepti la nesfarsit sa-ti vezi visurile cu ochii.

Ca sa te bucuri de toate beneficiile

A fi model videochat la Glamour Studio presupune acces la pachetul complet de beneficii. Prin semnarea contractului de munca, ai, pe langa castiguri care sa-ti permita o viata relaxata, abonament medical la cea mai buna clinica privata din Bucuresti, sesiuni zilnice de make-up si hairstyle, photo shooting, consiliere de stil, training permanent si o multime de concursuri cu premii fabuloase, de la cosmetice profesionale pana la outfit-uri si vacante.

Ca sa te rasfeti

Este ok sa iti doresti: haine frumoase, cosmetice de calitate, o chirie mai buna, seri de neuitat in club. Meriti sa ti le permiti pe toate si sa te bucuri. Daca nu o faci acum, cat esti tanara, atunci cand? La Glamour Studio esti o rasfatata. De soarta si de noi.

Ca sa pui bani deoparte

Nu iti inchipui ca odata intrata in lumea asta vei fi lucra aici forever. Parcursul profesional al modelelor online este relativ scurt, marea majoritate merg pana in 30 ani. Exista, desigur, si unele exceptii, modele care performeaza si care se retrag chiar si dupa 35 ani. Castigurile pe care ti le asigura Glamour Studio iti permit nu doar sa te rasfeti, dar si sa pui bani deoparte pentru a urma cariera pe care ti-o doresti mai tarziu.

Nu mai starui in dilema! Castiga de 5 ori mai bine, implineste-ti visurile, bucura-te, rasfata-te! Lucreaza la Glamour Studio, locul unde visurile devin realitate!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!