Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

7 motive sa-ti incepi anul ca model videochat la Glamour Studio

03 01 2019

Inceputul de an e momentul perfect pentru planuri noi, obiective noi, rezolutii noi. Nici nu mai conteaza cum ti-a fost 2018, important e cum poate fi 2019.

Poate ca te-ai saturat sa lucrezi pe un salariu de nimic. Poate te-ai saturat sa-ti infranezi mereu dorintele, sa te tot uiti lung in vitrine fara sa iti permiti macar sa intri. Poate te-ai saturat sa mergi in vacanta o data la 2 ani si atunci in cine stie ce loc amarat la malul marii. Poate ca in 2019 e timpul sa schimbi lucrurile in mod semnificativ.

Daca vrei sa te bucuri de tot ce e mai bun de la viata, pune Glamour Studio pe lista ta de rezolutii pentru 2019. Din 7 motive.

Castiguri mai mari decat oriunde

Cine zice ca banii nu aduc fericirea, n-a avut suficienti. Nici ca exista pe piata job care sa iti aduca castiguri atat de mari intr-un timp atat de scurt. In cateva luni, ca model videochat poti ajunge la cateva mii de dolari.  Si, atata timp cat esti serioasa, dedicata si perseverenta, banii nu vor mai fi nicicand o problema pentru tine.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Promovare pe banii nostri

Videochat-ul e un job unde ca sa ai succes cu adevarat si incasari pentru care sa merite efortul de a te da dimineata jos din pat, e nevoie sa te faci cunoscuta pe cele mai importante platforme in domeniu. Dupa 10 ani de experienta, echipa Glamour Studio stie cam tot ce se poate sti in materie de videochat, stie ce si cum trebuie sa faca ca sa-si transforme modelele in super modele, cu incasari de mii de dolari pe luna.

La munca, ca intr-un hotel de 5 stele

Camerele mari, spatioase,  mobilierul luxos si decoratiunile elegante te vor face sa te simti ca intr-un  hotel de 5 stele. Designerii nostri de interior au creat ambiante sofisticate, in care tu sa te bucuri de fiecare zi de lucru ca si cum nu ai fi la lucru.

Training si suport permanent

Ori de cate ori ai nevoie de sprijin sau doar de o vorba buna, echipa noastra de training si suport este acolo langa tine, gata sa-ti ofere cele mai bune sfaturi si sa-ti asigure toate conditiile tehnice pentru a avea succes in videochat.

Colege misto

Suntem un studio de videochat exclusivist si, mai ales, misto. Misto datorita echipei pe care am inchegat-o, misto datorita modelelor noastre, cu care ti-e drag sa imparti o cafea, o zi de lucru sau o zi de shopping, cu care ai mereu ce povesti si de ce zambi.

Rasfaturi gratuite

Imaginea ta de model este la fel de importanta ca training-ul. Si la fel de gratuita. Studioul iti pune la dispozitie sesiuni de make-up si hair style pentru ca tu sa arati mai mult ca perfect de fiecare data cand intri online. Sau la fiecare sedinta de photo shooting gratuit.

Visurile tale, implinite mai repede decat crezi

Stim cat e de important ca visurile tale sa se implineasca repede, fara sa astepti 5, 15 sau 30 ani. Job-ul de model videochat este probabil singurul care iti permite sa iti cumperi o casa in cativa ani, sa ai o masina intr-un an, doi si sa-ti faci o operatie estetica in cateva luni.

Deci, esti gata pentru un an nou glamorous? Afla si care sunt cei 7 pasi simpli ca sa obtii jobul ideal la Glamour Studio.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!