Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

6 motive pentru care sa te muti in Bucuresti

09 02 2017

Ne place sau nu, Bucurestiul este locul in care se intampla lucruri, cele mai multe si cele mai importante, indiferent ca vorbim despre viata de noapte, cea sociala, culturala ori cea de business. În capitala, nu sunt sanse nici sa te plictisesti, nici sa stai degeaba. Ba mai mult, daca vrei sa te dezvolti si sa te afirmi, aceasta este rampa ta de lansare.

Fie ca te gandesti sa-ti schimbi viata si sa traiesti mai bine lucrand ca model videochat, fie ai deja experienta in domeniu, dar intr-un studio mic, de provincie, in Bucuresti ai toate sansele sa cunosti succesul, chiar foarte rapid. Iar Glamour Studio te sustine intrutotul si-ti da cel putin 6 motive sa faci pasul cel mare:

1. Te ajutam sa te muti si iti oferim inclusiv posibiltatea de a beneficia de cazare confortabila. Pentru ca tu sa nu ai grija cautarii unei locuinte si sa te bucuri din plin de noua schimbare.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

2. Iti oferim un job legal, motivant si fara stres, unde castigul mediu este de 2 ori mai mare decat salariul mediu pe economie: peste 5000-6000 lei/luna. Ai posibilitatea de a lucra intr-un cadru high class, elegant, intim, sa faci parte dintr-o echipa grozava si sa te bucuri de prestigiul unui studio recunoscut la nivel national si international, cu aproape 10 ani de experienta in domeniu.

3. Beneficiezi de abonament medical la cea mai buna clinica privata si de posibilitatea accesarii programului de finantare al Glamour Studio care te va ajuta sa-ti implinesti cele mai indraznete visuri: o masina, o casa sau, de ce nu, o operatie estetica.

4. Ai parte de sustinere si training permanent, sedinte de make-up si hairstyle gratuite, sesiuni foto-video profesioniste si multe momente de rasfat cu dulciuri, SPA si cadouri.

5. Ai acces la evenimente de anvergura nationala si internationala precum The European Summit, Live Cam Awards sau AW Awards, unde vei avea ocazia sa cunosti oameni din industrie, sa afli lucruri noi si sa te distrezi de minune.

6. Te bucuri de experienta unui oras modern si viu, unde posibilitatile sunt aproape nelimitate.

Te-ai hotarat? Suna-ne – 0764 00 80 90 – si hai la o cafea sa incepi o viata noua! Una glamorous.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!