Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

6 avantaje de care se bucura un model de videochat

In ultimii ani, meseria de model intr-un studio videochat a castigat teren in piata muncii. Aceasta popularitate are la baza, desigur, un pachet cu beneficii considerabile, de care orice model se poate bucura.

Munca intr-un studio videochat a capatat o popularitate extraordinara in ultimii ani in Romania, iar faima de care se bucura acest domeniu nonconformist se datoreaza pachetului de beneficii atragator cu care vine la pachet. Glamour Studio, una din cele mai bine cotate echipe din Bucuresti, cu o experienta de noua ani pe piata, prezinta cele mai mari beneficii pe care le are un model videochat.

Avantaje model videochat

Castiguri mari
Castigurile financiare din videochat sunt, probabil, principalul punct de interes cand vine vorba de un job de model videochat. Vestea castigurilor colosale s-a raspandit si, cel mai important, informatiile sunt cat se poate de reale. Un model Glamour Studio, de pilda, poate castiga, in medie, intre 500 si 6000 de dolari pe luna, in functie de performanta. O persoana entuziasta, ambitioasa si serioasa poate castiga 1000 de dolari chiar din prima luna, iar castigurile pot fi mult mai mari cu timpul, prin rabdare, perseverenta si munca. Mai mult decat atat, la Glamour Studio modelele pot verifica incasarile la orice ora din zi si din noapte. Toti angajatii sunt egali, nu exista sefi, ci doar mentori.

Este un job legal
Desi controversele din jurul acestui domeniu de activitate ar putea promova o idee eronata, munca intr-un studio de videochat este 100% legala. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004. La Glamour Studio, modelele lucreaza doar in baza unui contract, castigurile fiind transparente si supuse impozitarii specifice.

Modelele beneficiaza de training
Un model carismatic, sociabil, plin de viata si determinare are sanse mari sa castige sume fabuloase de bani. Aceste sanse cresc atunci cand in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, gata sa il ghideze pas cu pas spre succes. La Glamour Studio, expertii se asigura ca modelele lucreaza intr-un mediu placut si ca devin, la randul lor, profesioniste.

Programul este flexibil
La Glamour Studio, programul este flexibil, organizat in ture de zi si de noapte si cumuleaza, de obicei, opt ore de lucru pe zi, in cinci zile pe saptamana. Modelele au insa libertatea de a alege cand si cum isi doresc sa acumuleze aceste ore – iar cu cat sunt mai multe, cu atat castigurile sunt mai mari. In plus, Glamour Studio angajeaza si cu jumatate de norma. Astfel, femeile care au deja un loc de munca, dar isi doresc sa devina si modele de videochat pot desfasura aceasta activitate part-time.

Dobandirea unor cunostinte de psihologie valoroase
Avand in vedere ca modelele de videochat interactioneaza cu o diversitate de tipologii de persoane, dobandesc o suma de calitati si cunostinte de psihologie.  Un job de model videochat presupune socializare, empatie si stapanirea artei conversatiei, fiind, in plus, un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Intarirea increderii in propria persoana
Pe langa beneficiile de ordin profesional, un avantaj personal semnificativ este intarirea increderii de sine. Lucrand cu oamenii, modele se maturizeaza profesional, dar si personal, devenind femei puternice si independente, constiente de potentialul lor si de succesul pe care il pot atinge muncind.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!