Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

5 tipologii de persoane care au succes in videochatul glamour

12 09 2017

5 tipologii de persoane care au succes in videochatul glamourIn ciuda asteptarilor, pentru a fi model de videochat nu ai nevoie de un aspect fizic impecabil ori de masuri perfecte. Da, este foarte adevarat ca mai ales in videochatul glamour fetele trebuie sa fie cat mai placute, atat din punct de vedere al personalitatii cat si al modului in care arata, insa un ten fara cusur si un corp de model nu se afla printre lista de cerinte a angajatorilor din domeniu. Ceea ce conteaza insa pentru acestia intr-o foarte mare masura este sa ai cateva trasaturi de personalitate care sa se potriveasca cu munca pe care o vei desfasura. Daca te incadrezi in cel putin una dintre tipologiile de mai jos, te asteptam sa ni te alaturi:

 

 

  1. Sociabila

Videochat glamour pune foarte mare accent pe modul in care stii sa interactionezi cu membrii care te privesc. Abilitatile de comunicare sunt esentiale in acest job, deoarece nu acesta nu se bazeaza pe nuditate, ci pe socializare. O fire vorbareata si deschisa are foarte mari sansa de reusita in domeniu. Daca esti o fata care stie sa asculte astfel incat sa para interesata de barbatii care acceseaza site-urile de  glamour, dar care sa le si vorbeasca despre ea acestora, atunci cu siguranta ca iti vom gasi un loc in studioul nostru.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Indrazneata

Indrazneala este o alta calitate necesara in acest domeniu. O fata prea timida ar putea fi intimidata de anumite cuvinte ale barbatilor cu care interactioneaza in  aceste comunitati.

La Glamour Studio suntem de parere ca indrazneala, daca nu este innascuta, se poate deprinde prin orele de lucru din fata camerei web. Deci, daca te consideri prea timida pentru jobul acesta, ai pornit cu stangul. Odata cu experienta acumulata, timiditatea va fi lasata deoparte. Cu timpul, vei deveni o femeie puternica si sigura pe ea.

 

  1. Perseverenta

Nu poti ajunge unde iti doresti in cariera, daca nu esti perseverent. Nici joburile din aceasta nisa nu se abat de la acest principiu, deci daca vrei sa devii model glamour, atunci trebuie sa fii o persoana perseverenta. Dorinta de a invata de la traineri si din experienta modelelor de succes este primul pas spre reusita. Mai apoi, seriozitatea si ambitia ta ne te vor ajuta sa urci, ajungand sa castigi sume de bani foarte mari, prin propriile eforturi.

 

  1. Versatila

In videochat glamour interactionezi zilnic, online, cu barbati care au diverse trasaturi de personalitate. Pentru a putea face fata, o fata care isi doreste sa practice jobul asta trebuie sa fie versatila, sa se poata mula diferitelor personalitati ale acestora. Un grad de adaptabilitate crescut ar fi ideal ca sa reusesti.

 

  1. Degajata

Retinerile nu isi au locul in acest domeiu, nici macar in cel glamour. Pentru a putea mentine o conversatie, trebuie sa fii degajata si sa nu ai trac in legatura cu faptul ca sute sau poate mii de ochi te privesc. O mimica incruntata si niste gesturi fortate nu vor reusi sa pastreze interesul membrilor de pe site, deci incearca sa fii cat de relaxata se poate.

 

Esti potrivita pentru acest job? Atunci ne dorim sa te cunoastem!

 

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!