Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

5 situatii in care sa aplici pentru un job in videochat

19 08 2017

5 situatii in care sa aplici pentru un job in videochat
Poate ca multe tinere ar fi tentate sa incerce un job de model de videochat insa ceea ce le opreste sa-si stabileasca un interviu la un studio de videochat este teama de a nu fi blamate pentru ceea ce fac, ceea ce este foarte gresit. De-a lungul vietii sunt insa si situatii in care esti nevoit sa iti invingi teama pentru a te autodepasi. Daca te aflii intr-una dintre situatiile de mai jos, gandeste-te sa aplici pentru un job in cadrul unui studio de videochat:

 

  1. Esti studenta

Studentia este o perioada foarte frumoasa, dincolo de cursurile de la primele ore ale diminetii. Pentru a profita pe deplin de ea, nu trebuie sa-ti refuzi nicio dorinta, insa pentru asta ai nevoie de bani. Mai ales in cazul in care nu esti din Bucuresti si locuiesti aici cu chirie, probabil ca ar fi un efort in plus pentru parintii tai sa iti ofere mai multi bani. Insa, chiar si daca esti din capitala si locuiesti cu familia, este bine sa iti castigi independenta financiara, iar castigurile din videochat sunt suficient ca sa iti indeplinesti toate aceste scopuri.

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Esti o mama singura

Daca ai devenit mama insa situatia a fost de asa natura incat ai ajuns sa iti cresti copilul singura este foarte dificil sa ii oferi copilului tau tot ceea ce are nevoie. De aceea, un venit lunar mai mare te-ar putea salva dintr-un impas financiar. Cu un salariu castigat in cadrul Glamour Studio poti acoperi cheltuielile casei, ii poti cumpara celui mic tot ce ii trebuie si va raman si bani pentru a va distra impreuna.

 

  1. Ti-ai pierdut slujba

Situatia in care iti pierzi slujba ar putea fi una foarte neplacuta, mai ales cand acest lucru ti se intampla cand te astepti mai putin. Desi este un moment mai greu, nu trebuie sa te plafonezi. Cauta o solutie de a rezolva aceasta problema, incercand un job in care nu ai nevoie de experienta si anume videochatul.

 

  1. Cauti un al doilea job

Desi ai deja un job simti ca nu iti ajung banii pentru toate cheltuielile pe care le ai? Atunci videochatul ar putea fi locul de munca potrivit pentru tine, deoarece programul este foarte flexibil. Atata timp cat consideri ca ai energia suficienta de a da randament in ambele locuri de munca, pentru noi nu este o problema. S-ar putea ca in cele din urma sa nu mai ai doua joburi,..pentru ca iti va placea prea mult la noi!

 

  1. Iti doresti mai multi bani

Degeaba faci ceea ce iti place, daca nu iti aduce destui bani incat sa iti poti satisface nevoile si dorintele. Daca esti in situatia in care salariul de la jobul actual a devenit insuficient, poate ca este bine sa te reprofilezi. Nu te multumi cu putin, contacteaza-ne sa stabilim un interviu si sa vezi ce anume ai de facut la noi!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!