Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

5 sfaturi de la o studenta care lucreaza in videochat

30 08 2018

Sunt deja în anul II, de studentie si de videochat.

Anul trecut, cam pe vremea asta, am venit in Bucuresti cu planuri si sperante mari, mari cat orasul asta. Surprinzator, chiar si pentru optimista din mine, sperantele mele s-au transformat in realitate.

N-o sa te plictisesc cu povestea vietii mele si cum am ajuns sa lucrez in videochat, ci, mai degraba,  vreau sa iti spun ca exista un job si dincolo de ala de chelnerita, care iti permite sa fii studenta si sa castigi si bani ca sa te bucuri ca esti studenta.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Da, e vorba despre videochat, jobul ala blamat – pe nedrept – de toata lumea, dar pe care toata lumea si l-ar dori in secret. De ce? Pentru ca se castiga enorm de bine si pentru ca este suficient de flexibil ca sa mai poti face si altceva pe langa, cum ar fi sa mergi la facultate.

Dupa un an in care am jonglat cu facultatea si cu jobul de model videochat, pot spune ca oricine poate reusi sa le gestioneze pe ambele, daca tine cont de cateva lucruri.

Hai sa-ti zic, de exemplu, ce am facut eu:

Mi-am stabilit prioritatile

Mi-a fost clar de la bun inceput ca nu vroiam sa renunt la facultate, nici din lipsa de bani, nici din lipsa de timp. Scoala era prioritatea 0. Ca sa o sustin insa aveam nevoie si de bani. Pentru asta, am decis sa fac loc in programul meu si pentru jobul de model videochat, cum ar veni, prioritatea 1.

M-am organizat

Cand ai o zi cu doar 24 de ore la dispozitie, e nevoie de putina rigoare şi de a te organiza eficient pe parcursul unei zile. Nu mi-a fost chiar foarte greu sa fac asta, din moment ce programul de lucru de la Glamour Studio este flexibil.

Pentru ca se poate lucra in trei ture, reuseam sa merg si la cursuri si sa stau online, la job, suficient de mult ca sa imi tin membrii aproape si sa castig bani.

Daca trebuia sa merg dimineata la cursuri, veneam dupa-amiaza sau seara la studio. Daca aveam in schimb vreun seminar sau proiect de facut pe seara, imi incepeam ziua cu jobul la studio.

In sesiune, preferam sa invat dimineata si dupa-amiaza, iar seara sa imi petrec cateva ore conversand cu membrii la studio. Pentru mine, asta era si un fel de relaxare pentru ca schimbam impresii, faceam glume sau vorbeam despre filme ori alte lucruri care ne faceau placere.

Mi-am stabilit obiective si le-am urmarit

Ei bine, n-as putea sa ma laud ca am fost vreo studenta eminenta, dar, in ceea ce priveste facultatea, am reusit sa imi ating obiectivul: 0 restante la final de an. Si sunt mandra de mine. O multime de colege n-au reusit performanta asta chiar si fara sa fie nevoite sa lucreze in paralel.

In ceea ce priveste job-ul, imi propusesem ca incasarile mele sa nu fie mai mici de 1000 dolari/ luna. Era suma care imi permitea sa ma sustin fara probleme la facultate si sa nu imi refuz nimic din micile mofturi de studenta: haine, cosmetice de firma, cluburi si iesiri cu prietenii. Si mi-a iesit. Raportat la orele muncite, nici ca as fi putut castiga mai bine facand orice altceva pe parcursul primului an de facultate.

Mi-am tinut membrii aproape

Cred ca succesul incasarilor mele s-a datorat in buna masura faptului ca mi-am tinut membrii aproape. Cu cei fideli am reusit sa am o relatie foarte apropiata. Cand aveam nevoie sa lipsesc de pe online, le spuneam deschis motivele pentru care voi lipsi. Intelegeau ca trebuie sa ma tin si de scoala si chiar ma sustineau cand aveam examene.

Am recuperat in weekend-uri

Din fericire sunt foarte corecta din fire, nu trebuie sa fac eforturi pentru asta. Asta m-a ajutat sa ma tin de treaba si sa incerc sa recuperez orele de lucru pierdute cu scoala sau cu vreo petrecere, venind la studio in weekend. Pana la urma, era si o placere, mai ales cand n-aveam altceva de facut.

Asadar si prin urmare, daca te-a inspirat experienta mea si videochaul îţi face cu ochiul, eu zic sa-i acorzi o sansa. O sa castigi o multime de bani si s-ar putea chiar sa-ti placa.

Si stai linistita, nu te tine nimeni cu forta, daca realizezi apoi ca nu e pentru tine. Pe bune, nu suntem in Evul Mediu!

Plus de asta, videochat-ul este un domeniu care s-a profesionalizat extrem de mult. La Glamour Studio, totul e legal, riguros organizat si glamorous, asa cum ii spune si numele.

Ma rog, daca te tenteaza, nu trebuie decat sa le dai un semn.

 

Xoxoxo

Oana,

#GlamourGirl

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!