Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

5 beneficii materiale pe care le ai daca devii model Glamour Studio

22 07 2017

5 beneficii materiale pe care le ai daca devii model Glamour StudioFara sa ne mai ascundem dupa deget, banii reprezinta cea mai buna modalitate de a motiva un angajat. La fel de bine functioneaza in acest sens si diverse recompense materiale, care nu constau neaparat in bani lichizi. Atunci cand acestea se imbina cu un mediu de lucru placut, poti spune ca ai ajuns in sfarsit sa ai un job de vis. Toate caracteristicile jobului perfect le vei gasi si la Glamour Studio. Uite care sunt cele 5 tipuri de beneficii materiale pe care le ai daca esti model in cadrul studiolui nostru:

 

  1. Salariu lunar

Fiecare job ofera un salariu de baza pentru inceput, care poate creste pe masura acumularii de experienta. La Glamour Studio vom stabili impreuna un salariu in concordanta cu experienta ta in acest domeniu, iar acesta va creste treptat, in functie de evolutia ta in cadrul studioului nostru.

In video chat, implicarea si determinarea, la fel ca si dorinta si deschiderea de a invata sunt principalele calitati care iti aduc venituri din ce in ce mai mari.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Bonusuri de performanta

La Glamour Studio cautam continuu metode prin care sa motivam fetele sa aiba rezultate cat mai bune in munca lor. De aceea, am decis sa premiem cele mai silitoare angajate si am introdus bonusuri regulate, pe care le acordam in functie de performanta. Aceste bonusuri te ajuta sa iti suplimentezi veniturile si pot ajunge si la sume de pana la 5.000-6.000 $.

 

  1. Concursuri

Glamour Studio este mai mult decat un simplu loc de munca. Aici ne place sa imbinam utilul cu placutul, ceea ce inseamna ca din cand in cand ne mai si distram…oferind bani. Ocazional, organizam diverse concursuri cu premii in bani, care dau opoprtunitatea modelelor de a-si suplimenta veniturile obtinute.

 

  1. Imprumuturi

Modelele noastre devin parte din familia Glamour Studio inca de la semnarea contractului de munca. Din acest motiv, trebuie sa stii ca lucrand la noi ai posibilitatea de a beneficia de imprumuturi care sa faciliteze implinirea dorintelor pe care le ai. Pentru ca e mult mai usor sa iei un astfel de imprumut direct din cadrul companiei noastre decat de la o institutie bancara, devenind model Glamour Studio iti vei permite sa iti cumperi o casa noua ori o masina in leasing, iar banii ii vei returna esalonat.

 

 

 

  1. Sedinte gratuite de infrumusetare

Nici rasfatul nu lipseste de la Glamour Studio. Make-up profesional, sedinte foto, sedinte la solar- de toate acestea te bucuri fara sa platesti nimic in schimb, pentru ca ne dorim ca tu sa arati si sa te simti cat mai bine.

 

Fetele care fac videochat la Glamour Studio au toate aceste beneficii materiale, pe langa alte avantaje pe care le are orice angajat.

Tu ce doresti sa-ti cumperi din urmatorul salariu?

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!