Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

4 sfaturi pentru modelele incepatoare

10 03 2017

4 sfaturi pentru modelele incepatoare
Recunoscut pentru sumele fabuloase pe care le poti castiga, videochatul are insa si alte avantaje de care beneficiezi daca esti model. Chiar daca esti novice in arta webchatingului, in timp, vei acumula experienta si totul ti se va parea flore la ureche. Pentru a te perfectiona si a avea succes in cariera ta de model de videochat, urmeaza cateva reguli simple.

4 sfaturi pentru modelele incepatoare

  1. Ingrijeste-te de aspectul tau fizic.

Prima interactiune cu clientii tin strict de modul in care arati. De aceea, asigura-te ca look-ul tau este impecabil, inainte de a incepe lucrul. Totul, de la machiaj, manichiura si coafura pana la accesorii trebuie sa fie pus la punct, spre atragerea interesului vizitatorilor.

  1. Urmeaza sfaturile trainerilor.

La inceput, in videochat, din cauza faptului ca nu ai mai avut ocazia de a inteleg exact cum functioneaza si care este mersul lucrurilor in domeniu, este posibil sa fie un pic mai dificil. Pentru a minimiza aceste probleme care nu trebuie sa stea in calea activitatii tale, urmeaza sfaturile pe care ti le ofera trainerii. In timp, iti vei da singura seama de ce anume trebuie sa faci, formandu-ti stilul propriu de a lucra.

  1. Fii deschisa si sociabila.

Persoanele care recurg la astfel de servicii o fac in primul rand pentru a nu se simti singuri, cautand o persoana care sa ii asculte si sa ii inteleaga. Arata-te interesata de aspecte personale din viata lor si ofera-le, la randul tau, detalii despre tine. Daca nu doresti, nu trebuie sa divulgi informatii reale despre tine-oricum modelele de videochat lucreaza sub pseudonime- ci poti lasa imaginatia sa vorbeasca.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Adopta o atitudine cuceritoare.

Atunci cand intri in camera de videochat, lasa grijile si timiditatea la usa. In fata camerei, adopta o atitudine seducatoare, folosindu-te de gesturi feminine. Un ruj de buze ales potrivit si o coafura interesanta sunt doua elemente care dau senzualitate si, in acelasi timp, cresc increderea in propria persoana, pentru ca tu sa fii sigura si stapana pe tine atunci cand interactionezi cu vizitatorii.

Glamour Studio: Training gratuit la angajare

La Glamour Studio, experienta nu este un criteriu de angajare. In cazul in care iti doresti sa incerci un job de model de videochat, noi iti oferim tot suportul de care ai nevoie, de orice natura ar fi acesta. Astfel, pentru a te obisnui cu activitatea si pentru a deprinde mai rapid tehnicile de lucru cu camera, imediat dupa semnarea contractului de angajare ai dreptul de a beneficia de training, in cadrul caruia sa inveti ce presupune videochatul. In urma parcurgerii acestor ore de pregatire vei invata cum sa folosesti aparatura video si audio din camera din care vei lucra, dar si cum anume sa te porti cu clientii.

 

Daca vrei sa aflii mai multe informatii despre cum e sa fii model la Glamour Studio, exprima-ti dorinta de a stabili un interviu in cadrul caruia sa discutam toate detaliile unei eventuale colaborari.

 

Fii independenta, alege un job flexibil si plin de beneficii!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!