Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

4 provocari pe care le ai daca faci videochat in Romania

08 03 2018

4 provocari pe care le ai daca faci videochat in RomaniaVideochatul este un domeniu promitator, deoarece castigurile pe care ti le asigura un job ca model sunt foarte mari, iar avantajele sunt numeroase. Si totusi, desi acest job este mult mai profitabil decat altele, in Romania, videochatul este inca o nisa criticata si privita cu reticenta. Din acest motiv, fetele angajate in studiourile de videochat se confruntă cu provocări pe măsură.

Daca faci videochat in Romania, e foarte posibil sa intampini cateva probleme, legate de:

  1. Perceptiile gresite

Videochatul, in tara noastra, nu se bucura de o reputatie foarte buna. Miturile care circula in jurul acestei industrii au format o perceptie gresita in societatea noastra. Asadar, sa faci videochat in Romania este o adevarata provocare daca nu stii cum anume sa gestionezi toate criticile care vin la adresa acestei nise si la modelele care si-au ales acest drum. Daca faci videochat in Romania trebuie sa fii pregatita sa faci fata prejudecatilor si sa inveti sa nu lasi parerile altora sa te afecteze. De fapt, ai doua alternative: fie alegi sa fii discreta si sa nu dezvalui altor persoane detalii legate de jobul tau, fie iti asumi aceasta optiune si iti asumi riscul ca vei fi judecata.

Ideal este sa faci cum simti si sa te asiguri ca, in contractul pe care il semnezi la angajare, exista clauze legate de confidentialitatea activitatii tale. Daca lucrezi la Glamour Studio vei beneficia de confidentialitate 100%, astfel ca ramane la alegerea ta daca vei spune sau nu si altora ca esti model de videochat.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Cunoașterea limbii engleze

            O alta provocare pe care o ai daca faci videochat se refera la masura in care ai cunostinte de limba enegleza. Pentru ca vei interactiona cu persoane din alte tari, e esential sa poti comunica in aceasta limba cat mai bine. Pentru a avea succes cand faci videochat in Romania, va fi nevoie sa stii engleza cel putin la nivel mediu.

Si totusi, devenind parte a echipei Glamour Studio, aceasta provocare dispare, deoarece noi te putem ajuta sa acumulezi cunostintele necesare pentru a putea discuta cu membrii din strainatate. Credem foarte mult in potentialul modelelor noastre si le ajutam sa se perfectioneze din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste exersarea limbii engleze.

 

  1. Programul

Daca activezi in industria de videochat din Romania, probabil stii deja ca programul

poate reprezenta, in anumite cazuri o provocare. Spunem acest lucru deoarece turele de lucru sunt create astfel incat sa se muleze pe fusurile orare ale diferitelor tari din care provin membri, aspect care ar putea sa iti puna mici probleme, cel putin pentru inceput.

Din fericire, programul nu reprezinta o problema atunci cand lucrezi in studioul nostru, pentru ca iti vom oferi liberatea in a-ti seta un orar de lucru cat mai flexibil si mai comod pentru tine.

 

  1. Legalitatea activității

Nu este un secret acela ca, alegand sa faci in Romania te expui riscului de a te alege cu un job a carui legalitate poate fi pusa la indoiala. Acest lucru se intampla din cauza numeroaselor studiouri fantoma aparute in ultima vreme, care nu respecta conditiile legale de functionare si nici nu ofera modelelor beneficiile care li se cuvin in calitate de angajate.

Glamour Studio este printre putinele studiouri care activeaza legal, care incheie contracte de munca cu modelele angajate si care le ofera acestora multe alte beneficii in plus, cum ar fi bonusuri, premii consistente si multe alte facilitati.

 

Glamour Studio este o alegere foarte buna daca vrei sa faci videochat in Romania. Te asteptam la interviu pentru a ne cunoaste si pentru a-ti prezenta, pe larg, beneficiile unei angajari videochat Bucuresti!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!