Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

4 greseli majore de evitat in videochat

24 03 2018

4 greseli majore de evitat in videochat            Daca ai lucrat vreodata in domeniul videochatului, stii deja ca jobul de model nu este chiar floare la ureche. Desi aceasta meserie se invata foarte repede, mai ales daca ai norocul sa faci videochat intr-un studio profesional unde beneficiezi de traininguri, exista riscul sa faci anumite greseli care sa aiba consecinte mai putin placute pentru activitatea ta. Este important sa stii care sunt acestea, tocmai pentru a le evita:

 

  1. Nu fii retinuta

Site-urile de videochat sunt create ca platforme de socializare, pe care membri le acceseaza pentru a-si gasi o partenera de discutie. De aceea, comunicarea este un criteriu important care te poate ajuta sa avansezi pe drumul tau profesional, ca model de videochat. E foarte important sa fii deschisa in discutiile cu cei cu care interactionezi, pentru ca timiditatea sau sobrietatea nu sunt atitudinile potrivite pentru acest domeniu. Desigur, nu este necesar ca in discutiile virtuale cu cei de pe comunitatile de videochat sa dezvalui aspecte din viata ta personala, insa poti fi creativa si sa incerci sa le raspunzi celor care te abordeaza.

Nu evita anumite subiecte pe care le initiaza partenerii tai de conversatie, deoarece exact despre libertatea de exprimare este vorba in videochat.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Nu fii timorata

Timiditatea este o caracteristica pe care trebuie sa inveti sa o controlezi sau sa o maschezi, daca vrei sa faci videochat. In fata camerei web trebuie sa fii deschisa, indrazneata si sa nu ai emotii. Chiar daca esti la inceput si iti faci griji ca lucrurile nu vor merge ca la carte, nici nu trebuie sa fie totul perfect. Esential este sa lasi impresia ca esti o femeie sigura pe tine, care stie ce vrea si care nu lasa niciun fel de probleme sa ii afecteze starea.

Este important sa nu pari o persoana timida pentru ca siguranta de sine li se va parea foarte atragatoare membrilor, avantaj care iti va oferi oportunitatea de a castiga mai mult.

 

  1. Nu exagera cu make-up-ul

Chiar daca jobul in acest domeniu presupune sa iti lasi problemele personale la usa statiei de lucru si sa adopti o atitudine pozitiva, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa fii naturala.

Desi este indicat sa te aranjezi pentru a avea un look impecabil inainte de a intra in turele de program, nu exagera cu machiajul. Ramai naturala, optand pentru un make-up care sa iti sublinieze trasaturile, fara sa folosesti culori mult prea stridente. Totusi, subtilitatea este o forma de eleganta, iar membrii cei mai valorosi tocmai asta cauta.

 

  1. Nu face ceva ce nu-ti doresti

            Desi se spune deseori ca in videochat exista anumite practici de atragere a clientilor care implica o mare doza de nuditate, trebuie sa stii ca acest lucru nu este ceva impus. Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu-ti doresti atunci cand interactionezi cu membri, iar daca cei de la studioul la care esti angajata nu inteleg acest lucru, atunci cel mai bine ar fi sa iti cauti un job intr-un alt studio.

 

           

           

 

 

 

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!