Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

3 experiente inedite pe care ti le ofera Glamour Studio si pe care n-ai voie sa le ratezi!

02 05 2019

u

Experientele inedite pe care le traiesti te vor ajuta sa iei tot ce este mai bun de la viata. Daca ai curaj sa indraznesti sa faci ceva diferit fata de ce face toata lumea, s-ar putea ca viata sa te rasplateasca cu tot ce are ea mai bun! Exact asa se intampla si in cazul in care realizezi ca nu traiesti decat o singura data si ca acesta este un motiv suficient de bun incat sa constientizezi ca nu trebuie sa iti refuzi absolut nicio dorinta. Decizia de a te angaja la Glamour Studio, cel mai mare studio videochat din Romania, iti va oferi experiente unice, pe care nu ai voie sa le ratezi!

Ai posibilitatea de a-ti indeplini orice vis

Ai experimentat senzatia de satisfactie si de implinire pe care o ai atunci cand ai reusit, in sfarsit sa iti achizitionezi parfumul pe care ti-l doreai de mult, sau rochia pe care o admirai de fiecare data in magazinul tau preferat? Gandeste-te numai ce bine ar fi ca acest sentiment sa se reproduca la o scara si mai mare! La Glamour Studio, tu, in calitate de model al studioului nostru de videochat, ai posibilitatea de a-ti indeplini absolut orice vis. Ceea ce este si mai interesant este ca, lucrand cu noi, dorintele tale nu vor mai intampina bariere, pentru ca noi te ajutam sa le dai contur, iar cand spunem acest lucru ne referim la mai mult decat castigurile financiare. Daca faci parte din echipa noastra, iti oferim finantare pentru a-ti putea achizitiona propria locuinta, de exemplu, si ce alta experienta poate fi mai frumoasa decat sa stii ca ai o casa amenajata asa cum ai visat mereu? Mai mult decat atat, lucrand cu noi nu te vei limita doar la a visa sa conduci o masina luxoasa, pentru ca o vei putea avea, in adevaratul sens al cuvantului!

Ai oportunitatea de a calatori in destinatii de lux

Glamour Studio nu inseamna doar orele de lucru in cadrul studioului, pentru ca noi iti oferim experiente care sa te ajute sa perfectionezi in ceea ce faci si care sa te implineasca pe plan personal. Asadar, daca vrei sa calatoresti in cele mai luxoase destinatii din lume, vino cat mai repede sa te cunoastem! Am facut deja un obicei din a ne rasfata modelele care inregistreaza cele mai mari performante in activitatea lor online, si nu le rasplatim oricum, ci cu vacanta de 5 stele, cu cazare si transport gratuit, in cele mai frumoase colturi ale lumii. R. este cea care a castigat sejurul de 5 stele in Dubai luna trecuta, ce-ai spune daca ai fi tu urmatoarea?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Ai ocazia de a interactiona cu diverse tipologii de oameni

Videochatul este un domeniu in care iti poti dezvolta foarte usor abilitatile sociale. Daca nu stiai deja, lucrul intr-un studio de videochat glamour, asa cum este studioul nostru reprezinta o ocazie foarte buna de a interactiona, online, cu diverse tipologii de persoane. Aceasta poate fi intr-adevar o experienta extrem de utila, deoarece poti explora latura psihologica umana, lucru care te va ajuta sa dezvolti un anumit fler in ceea ce ii priveste pe oamenii cu care interactionezi. De asemena, vei capata mai multa incredere in tine si vei deveni o persoana care se poate adapta in orice context.

Te asteptam sa descoperi si alte experiente inedite, angajandu-te la Glamour Studio, cel mai mare studio de videochat din Romania!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!