Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

2017, anul in care am devenit model videochat glamour

09 01 2018

Hei, Glamour Girls! Eu sunt Anne si sunt nou venita in echipa Glamour Studio. Si pentru este momentul in care se trag linii si concluzii, as vrea sa impartasesc cu voi cate ceva din experienta mea ca model videochat glamour.

2017 a fost pentru mine anul in care am decis sa nu mai depind de nimeni si sa nu dau socoteala nimanui. Este anul in care i-am cunoscut pe oamenii minunati de la Glamour Studio, anul in care am devenit model videochat glamour.

Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca job-ul asta imi va oferi atatea oportunitati. Eram destul de sceptica la inceput si, ca multi altii, aveam o parere nu tocmai buna despre acest domeniu. “Femei usoare care castiga bani usor”, asa imi spuneam. Si as fi ramas cu impresia asta daca o prietena nu m-ar fi tras de maneca intr-o zi sa merg cu ea la un asa-zis interviu pentru job-ul de model videochat glamour.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

De ce zic „asa-zis”? Pentru ca, spre marea mea surpriza, nu a fost chiar un interviu, ci mai degraba o discutie, la o cafea, asa, ca intre prietene. Nu tu analize pe CV, nu tu intrebari capcana, nu tu priviri sfredelitoare. Super relaxant!

Am plecat de-acolo uluita de felul in care arata studioul, de conditiile de lucru, de castigurile si beneficiile unui model videochat glamour, dar mai ales de caldura cu care ne-a primit si ne-a tratat managera. Mi-am zis, asadar, ca n-am nimic de pierdut si ca trebuie sa incerc.

Si am incercat! Iar din momentul acela viata mea a luat o noua turnura. In prima luna, am castigat primii mei bani adevarati, adevarati adica multi. Pana atunci lucrasem pe ici, pe colo, ca promoter, pe niste sume modice, de-mi ajungeau pentru cateva calatorii cu metroul si cate-o rochita la reducere. Acum insa aveam bani cat sa dau iama-n Sephora, in Zara si in cele mai tari cluburi din Bucuresti.

Dupa 2-3 luni de lucru ca model videochat glamour, in care am invatat cum sa apar in fata camerei, cum sa creez roluri si sa imi folosesc puterea de seductie, cum sa ascult si sa vorbesc cu membrii, am reusit sa castig dublu fata de prima luna, undeva la 1500 $. Ei, spuneti voi, unde altundeva mai poti ajunge sa iti dublezi castigurile in 2 luni?

Dar stiti care-i partea mai misto? Ca mi-am dat seama ca imi place si ca pot sa castig inca si mai mult de atat. Vad asta la colegele mele, tipe faine, ambitioase, care au reusit deja sa-si cumpere o masina, iar unele chiar o casa, intr-un an sau doi. Super, ha?

Cu siguranta nu voi fi model videochat glamour toata viata. Stiu ca e doar o etapa in parcursul meu profesional, una care ma ajuta sa invat foarte multe lucruri despre oameni in general, sa-mi perfectionez limba engleza si… sa nu-mi fac rate pana la adanci batraneti 😊.

Asa ca, 2018 vine, pentru mine, la pachet cu bucurie si optimism. Pentru ca stiu ca am 365 de noi sanse: sa castig mai mult, sa fiu inca si mai ambitioasa, mai perseverenta, mai buna in ceea ce fac si mai aproape de a-mi implini visurile. Ceea ce va doresc si voua!

Have a glamorous year!

Hugs,

Anne,

#GlamourGirl

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!