Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

10 motive pentru care merita sa fii model Glamour Studio

21 09 2016

videochat-studenta

Anii de facultate sunt cu adevarat cea mai frumoasa perioada a tineretii. Uneori insa, dificultatile financiare te pot impiedica sa gusti din plin din viata de studenta. Ai nevoie de bani pentru chirie, pentru mancare, haine si distractii. E neplacut sa astepti mereu ca ajutorul financiar sa vina de la parinti, mai ales cand ei insisi se confrunta cu probleme. E si mai neplacut sa lucrezi intr-un bar sau cine stie pe unde, iar banii castigati sa nu-ti ajunga nici de chirie. La Glamour Studio insa ai venituri consistente si sigure luna de luna. Pentru ca singura ta grija sa fie examenele de la scoala, nu banii.

Iata 10 motive pentru care merita sa fii model Glamour Studio.

  1. Castiguri de peste 5000 lei/luna

Daca esti studenta si cauti venituri sigure, care sa te scape de grija chiriei si a cheltuielilor lunare, un job la Glamour Studio iti poate rezolva toate problemele financiare. Ca model poti castiga peste 5.000 lei/luna, fara prea mari eforturi. La programul part-time ai 2.500 – 3.000 lei, adica cu mult mai mult decat orice job de chelnerita, vanzatoare, manichiurista si alte asemenea. Si, atentie, pentru un program de 6 ore/zi! Desigur, poti face si mai mult de atat, daca vrei si timpul iti permite.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Contract de munca

La Glamour Studio vei lucra absolut legal, in baza unui contract de munca. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004. Castigurile din videochat sunt transparente si supuse impozitarii specifice. In plus, ai acces la incasarile tale, ca sa stii exact cat ai castigat in fiecare minut, ora, zi, iar banii ii primesti pe toti, la timp, direct in contul tau.

  1. Program flexibil

Ca studenta, cu siguranta te intereseaza ca orele de lucru sa nu se suprapuna cu cele de scoala. La Glamour Studio, poti opta pentru programul part-time, 6 ore/zi, 5 zile/saptamana. Activitatea noastra este organizata in 3 ture, asa incat poti alege cel mai convenabil interval orar pentru tine. Daca iti este mai la indemana, poti sa iti faci orele si in weekend, iar cand vine perioada examenelor si ai nevoie de mai mult timp pentru studiu, poti alege sa recuperezi ulterior orele pierdute.  Oricum ar fi, pentru orice probema ori urgenta la Glamour Studio vei gasi intelegere.  Sa fii sigura de asta.

  1. Un job fara stres

Job-ul de model nu implica activitatea epuizanta si nici stresul asociat altor locuri de munca. Nu ai sefi absurzi sacaitori sau indiferenti si nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei. Din contra, echipa este mereu dispusa sa te ajute si sa te sustina in demersul tau de a-ti implini visurile.

  1. Mediu de lucru exceptional

E un job la care vii in fiecare zi cu placere, o data pentru ca lucrezi intr-o ambianta cu adevarat glamorous, apoi pentru ca te vei simti ca intr-o familie: apreciata, sustinuta, rasfatata.

  1. Training permanent

Tot ceea ce e de stiut despre job se invata in cadrul studioului. Trainerii sunt exlusiv de sex feminin si stau mereu la dispozitia ta pentru a-ti impratasi din secretele in domeniu  si a te ajuta sa castigi din ce in ce mai mult. Chiar daca, in paralel, mergi si la facultate.

  1. Makeup si hairstyle gratuit

Glamour Studio investeste in modelele sale de videochat. Pentru ca ele sa arate mereu impecabil, le pune la dispozitie makeup, hairstyle si consiliere de stil gratuit. 24/24.

  1. Sedinte foto profesioniste

Vei avea parte regulat de sedinte foto profesionale, in cadre si in tinute diverse pentru ca succesul tau sa fie garantat, iar castigurile fabuloase.

  1. Imprumuturi pentru visele tale

Daca esti cu adevarat dedicata si performezi , poti beneficia inclusiv de programele de imprumut interne pentru a-ti implini un vis, fie ca este vorba despre o masina, o casa sau, de ce nu, o operatie estetica.

  1. Confidentialitate absoluta

Confidențialitatea este la fel de importantă pentru studio cât este și pentru tine, așa încât, datele personale nu vor fi niciodată împărtășite unor terți. În plus, imaginea ta este promovată doar pe site-uri ce nu pot fi accesate din România.

Aşadar, nu lăsa grijile financiare să îţi umbrească bucuria anilor de studenţie. Vino sa ne cunosti si sa te convingi ca merita sa fii model Glamour Studio! Chiar daca mergi si la facultate.

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!